Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Neuveriteľný škandál: Na obale anglickej rozprávkovej knihy je zobrazený obrovský penis
Zdielať na
Life

Neuveriteľný škandál: Na obale anglickej rozprávkovej knihy je zobrazený obrovský penis

Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Britský komik Richard Herring zdieľal so svojimi sledovateľmi na Instagrame, že jeho dcéra si všimla niečo zvláštne na obale knihy Roalda Dahla Môj kamoš obor.

Len pre zaujímavosť dodávame, že pôvodný názov Dahlovej knihy je The BFG, čiže Big Friendly Giant, čo môže byť veľmi zábavné pre tých, ktorí onoho času trávili hodiny informatiky hraním počítačovej hry Doom. Presne toto bol totiž názov najsilnejšej zbrane, len tam BFG znamenalo Big Fuckin' Gun.

Ale nestrácajme zbytočne čas, pretože vládne lynčovacia nálada a armagedon, keďže Herring si uvedomil, že na obálke knihy trčí obrov penis.

Takto:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Herring (@rkherring1967)

Obrázok bol, samozrejme, zverejnený aj na Instagrame a veľa ľudí už začalo brúsiť kosy, veď takáto nehanebnosť nemôže zostať bez označenia 18+. Našťastie, situácia nie je taká dramatická, aby chcel vydavateľ šokovať britské deti obrovským visiacim penisom. Niekto bol jednoducho nepozorný, keď sa riešil dizajn obalu knihy.

Iný užívateľ našiel originál grafiky, ktorá je dielom karikaturistu Quentina Blakea a ktorá bez orezania vyzerá takto:

Quentin Blake

​Nie je teda dôvod na paniku, nie je to penis obra, je to len jeho palec kývajúci sa na okraji obrázka, hoci vydavateľ sa cíti byť stále v rozpakoch za túto nešťastnú chybu. Asi by bolo múdrejšie trochu prepracovať ten obal, aby uchránil rodičov pred zdĺhavým vysvetľovaním.

Súvisiace články