Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Našli najhlučnejšie sa milujúci pár: Od nich diskrétnejšia je aj zbíjačka
Zdielať na

Našli najhlučnejšie sa milujúci pár: Od nich diskrétnejšia je aj zbíjačka

Zdroj: Shutterstock

Nad 120 decibelov môže dôjsť k strate sluchu, oni túto hranicu prekonali.

Počas sexu nikto nie je džentlmen ani dáma, počas milostných hrátok ľudia väčšinou nedokážu ovládať svoje správanie. V mnohých prípadoch má orgazmus úžasný zvukový efekt, ktorý ľudia žijúci v panelových domoch pravdepodobne dôverne poznajú.

Hlasitosť sa meria v decibeloch (dB) a ľudské ucho dokáže rozpoznať zvuky medzi 0 a 140 decibelmi, aj keď na krátky čas môžeme zažiť väčšie zvukové efekty. Bzukot komára je zhruba 10 dB, hluk premávky 60 až 70 dB, ale brokovnica môže dosiahnuť aj 170 až 180, čo je u nechráneného ucha dosť bolestivý pocit.

Toto všetko sme vymenovali len preto, aby sme objasnili, akej úžasnej produkcie sú dnešní rekordéri schopní. V Anglicku sa to, samozrejme, vyšetrilo na základe oficiálnych oznámení od „milých“ susedov, ktorým hluk ich spoločného intímneho života pochopiteľne prekáža.

K hlasným párom, na ktoré sa okolie opakovane sťažovalo pre ich škandalózne spolužitie, patria napríklad Lizzy a James. Prvýkrát bol aj mužský člen dvojice prekvapený, aké je jeho partnerka „zviera“, no jednoznačne sa mu to páči.

„Pre nás je sex o dotykoch, pocitoch a zvukoch. Milujem kričať. Sme hrdí na to, že sme jedným z najhlasnejších párov v Británii,”

- uviedla Lizzy a povedala pravdu, keďže ich sex vykazoval hlučnosť 131,8 dB čo je hodnota hlasnejšia prelet stíhačiek na počesť platinového výročia kráľovnej Alžbety. Nad 120 dB môže dôjsť k poruche sluchu, takže v ohrození sú obaja, keďže u nás sú aj zbíjačka alebo rockový koncert diskrétnejšie.

The Sun

​Držiteľom rekordu v Británii je však 31-ročná April a jej 29-ročný priateľ Tom, ktorí svojimi 133,2 dB ohromili svojich susedov. Manželia z Boltonu vychovávajú 13-mesačného chlapčeka, no o tom, ako znáša intenzívne spolužitie svojich rodičov, zatiaľ nemáme žiadne správy.

„Tom vie, že milujem to, čo robí v posteli, a moje výkriky ho povzbudzujú a dodávajú mu obrovskú sebadôveru. Nielen v spálni mávame sex, milujeme aj špeciálne miesta,“

- prezradila April.

The Sun

Súvisiace články