Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Známy bojovník vysvetlil skratové správanie v hlavnom zápase FABRIQ 3
Zdielať na
Life

Známy bojovník vysvetlil skratové správanie v hlavnom zápase FABRIQ 3

Zdroj: Oktagon MMA

Sobota večer v Trnave priniesla MMA fanúšikom nádherný turnaj FABRIQ 3, no vrcholom večera bol bezpochyby hlavný zápas medzi Václavom Mikuláškom a Róbertom Kokym. Už od okamihu, kedy bol tento súboj oznámený, sa o ňom hovorilo ako o zápase, ktorý nás nezanechá chladnými.

Obaja bojovníci sa pred zápasom zapájali do verbálneho súboja aj na sociálnych sieťach, čím ešte viac podnecovali očakávania fanúšikov. A zápas nakoniec dodal to, čo sa od neho čakalo - tvrdé výmeny úderov, prácu na zemi a napätú atmosféru až do samého konca.

No vrcholný moment večera prišiel v treťom kole, keď Mikulášek zasadil tvrdé kolená do tela Kokyho. Keď sa zdalo, že súboj bude pokračovať v plnej sile, český bojovník Václav Mikulášek náhle vytiahol bielu vlajku a vzdal sa. Tento krok šokoval nielen fanúšikov v sále, ale aj tých sledujúcich zápas doma pred obrazovkami.

V tlačovej konferencii po zápase Mikulášek vysvetlil dôvody, ktoré ho viedli k takémuto nečakanému rozhodnutiu. "Prestalo ma to baviť. Po nachodených 150 kilometroch v klietke, pätnástich minútach extra pauzy, len aby sa vydýchal a naháňaní niekoho v klietke, kto sľuboval, že si to so mnou rozdá v stredu klietky a odtrhne mi hlavu, ma to prestalo baviť," povedal Mikulášek.

Bojovník tiež uviedol, že ho štvalo, že zápas bol prerušený viackrát kvôli rôznym incidentom a opakovanej kontrole zranenia Kokyho. "Trafil som trikrát kolenom čisté brucho, za ktoré sa chytil a oni povedia stop, tak už ma to nebaví. Bolo to zbytočné, ale už ma to štvalo a zareagoval som tak, ako viem najlepšie, a to skratovo," dodal Mikulášek.

Toto rozhodnutie Mikuláška vyvolalo rozruch medzi fanúšikmi a expertmi MMA, pričom mnohí sa pýtajú, čo bude ďalej s jeho kariérou po takomto kontroverznom zápase. Jedno je však isté - tento zápas a jeho skratové správanie budú ešte dlho diskutovanými témami v MMA komunite.

Súvisiace články