Skoro jasno
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
13. januára 2023 sa život na Zemi navždy zmení a nie hocijako: Hovorí údajný cestovateľ v čase
Zdielať na
Video

13. januára 2023 sa život na Zemi navždy zmení a nie hocijako: Hovorí údajný cestovateľ v čase

Zdroj: Pixabay

Máme k dispozícii netradičnú predpoveď.

O tom, že často veríme horoskopom, nepochybujeme ani o veštení a na internete milujeme obsah o cestovaní v čase, ktorý síce nemá najmenší reálny základ, predsa nás vždy pobaví a aj na Slovensku sa táto téma teší mimoriadnej obľube. TikTok aj YouTube majú obrovské množstvo kontentu o cestovaní v čase.  Najväčšia stránka na zdieľanie videí má dokonca kanály prevádzkované údajnými cestovateľmi v čase.

Aspoň to o sebe tvrdia ich tvorcovia a pravidelne píšu o budúcich udalostiach, ktoré sa, samozrejme, nestanú, no aj tak majú státisíce fanúšikov.

Často sa stáva, že ľudia, ktorí tvrdia, že sú cestovateľmi v čase, predpovedajú budúcnosť na stovky rokov dopredu, niekedy až do roku 2700. Teraz prišiel cestovateľ v čase s informáciou, že 13. januára 2023 ľudstvo spraví zarážajúci objav. O celej predpovedi informoval Daily Star.

Podľa už na prvý pohľad neuveriteľného nadpisu, sa v januári 2023 niekde na Zemi objaví obrovský otvor, ktorý vedie do iného sveta, a cestovateľ v čase tiež prezradil, že tento svet sa bude volať Azawa. Ľudia, ktorí tu žijú, budú veľmi nepriateľskí.

Muž, ktorý o sebe tvrdí, že je cestovateľom v čase, má na TikToku obrovské množstvo fanúšikov, no mnohí ho považujú za podvodníka.

Najpopulárnejší cestovetľ v čase je však používateľ, ktorý tvrdí, že v roku 2027 je na Zemi úplne sám, ale môže nahrávať videá na YouTube:

Cestovateľ v čase z roku 2036 hovoril o krutej budúcnosti, konci sveta, ukázal svoj stroj času a potom povedal presný účel svojej misie – vyrábanie videí.

Súvisiace články