Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žena po návšteve jedného z posvätných miest sveta začala rozprávať zvláštnym jazykom
Zdielať na
Video

Žena po návšteve jedného z posvätných miest sveta začala rozprávať zvláštnym jazykom

Zdroj: Wikimedia

Je to desivé, ale údajne sa takto dokáže spojiť s mimozemšťanmi.

Na Zemi je veľa legendárnych miest, ktoré si mnohí spájajú s mimozemšťanmi. Patria medzi ne gigantické egyptské pyramídy, tajomný Stonehenge v Anglicku alebo majestátne pyramídy v mexickom Teotihuacáne.

Dáma menom Mafe Walker navštívila práve tie posledne menované a potom zverejnila svoj zvláštny zážitok na TikToku. Štyridsaťpäťročná žena tvrdí, že jedna zo starovekých pyramíd odhalila jej skrytú schopnosť

hovoriť jazykom mimozemšťanov.

Mafe je odvtedy údajne v neustálom kontakte s neznámymi ľuďmi a na web zverejnila aj bizarné videá svojho prejavu. Jej 343 tisíc followerov zhruba verí tomuto jej „osvieteniu“ a žena hovorí o jazyku používanom mimozemšťanmi ako o Svetelnom jazyku. Nie je v tom sama, internet je plný podobných „jazykových géniov“.

Jej komunikácia v záhadnom jazyku je celkom plynuláa znie ako blábol v španielčine, ktorému tu na Zemi samozrejme nikto nerozumie, takže ani nie je možné skontrolovať, či ide o skutočný jazyk. Ak by sa to skúmalo na vedeckom základe, dalo by sa odhaliť, či má jej reč slovnú zásobu a jazykové pravidlá, no zatiaľ sa k tomu žiadny seriózny lingvista nevyjadril.

Samotná žena zrejme nechápe, s čím sa zahráva, namiesto toho sa zakrýva tým, že slúži ako akési médium medzi ľudstvom a mimozemšťanmi. Údajne jej ukázali galaktický portál, cez ktorý sa mimozemšťania prepravujú.

Dáma narodená v Kolumbii hovorí plynule anglicky a španielsky, ako aj podľa vlastných slov „astrálnym“ jazykom, aj keď ten môže cudzincom skôr pripadať ako zvláštna zmes predchádzajúcich dvoch.

Jedna z jej ukážok, ktorá bola zašifrovaná aj vokálnymi citoslovcami, bola sprevádzaná množstvom obdivných komentárov, ale asi majú pravdu tí komentujúci, ktorí si z nej robia srandu.

"Takto vysvetľujem mechanikovi, ako vyzerá moje auto,"

- napísal jeden vtipný chlapík, zatiaľ čo ďalší sa pýtal na jej duševný stav:

"Chuderka... Kde môžem prispieť na moje uzdravenie?"

Najvtipnejší komentár však bol pravdepodobne:

"Y aserejé-ja-dejé De jebe tu de jebere seibiunouva majavi an de bugui an de güididípi Aserejé-ja-de jé De jebe tu de jebere seibiunouva majavi an,"

- čo rovnako neznamená nič podobne ako jej astrálny jazyk.

@mafewalkerstarseed #lightlanguage #lightlanguagecodes #Portal #medium #starseeds #arcturian #pleiadian #sirian ♥️??#voiceeffects ♬ sonido original - mafewalkerstarseed

Súvisiace články