Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Existuje na svete miesto, kde vidia UFO každý deň: Miestne úrady to vôbec nezaujíma
Zdielať na
Video

Existuje na svete miesto, kde vidia UFO každý deň: Miestne úrady to vôbec nezaujíma

Zdroj: Facebook/Brian Lovett White

V minulom roku objavili neidentifikované lietajúce objekty celkom 452-krát.

Pomerne málo ľudí má šancu zbadať neidentifikovaný lietajúci objekt (alebo UFO), no na svete existuje miesto, kde sa to považuje za takmer každodennú vec. Odborníci tam vlani na oblohe videli 452 objektov pravdepodobne cudzieho pôvodu.

Japonec Takeharu Mikami je šéfredaktorom časopisu, ktorý sa špeciálne zaoberá nadprirodzenými javmi. Oblasť Linomachi pri Fukušime, preslávená haváriou jadrovej elektrárne v roku 2011, je podľa neho výsadným miestom na našej planéte, ktoré cudzinci radi navštevujú.

Mikami nehovorí len tak do vetra, keďže až 125 pozorovaní bolo odfotených a z ďalších 24 boli nakrútené videozáznamy. Napriek tomu všetkému sa o to úrady nezaujímajú a naďalej všetky aktivity s tým súvisiace považujú za šarlatánstvo.

Účelom polovedeckého workshopu s názvom International UFO Lab je upozorniť na pozorovanie týchto záhad. Mikami, ktorý zastáva úlohu riaditeľa, sa právom domnieva, že jednotlivé oznámenia nikto neberie vážne, a tak je potrebné pre ne zorganizovať dôveryhodnejšiu spoločnosť.

Linomachi je na to ideálnym miestom, keďže neďaleko sa nachádza múzeum UFO Fureaikan, kde je uložených približne 3000 dokumentov a iných materiálov súvisiacich s neidentifikovanými lietajúcimi objektmi.

Na neďalekej 462 metrov vysokej hore Senganmori, ktorá je ľahko rozpoznateľná podľa pyramídového tvaru a dá sa na nej zmerať aj silný magnetizmus, sa už dlhší čas odohrávajú pozorovania UFO.

Podľa starodávnej japonskej legendy raz našiel rezač bambusov uprostred lesknúcej sa bambusovej stonky dievčatko. Keď vyrástlo, stala sa princezná Kaguya krásnou ženou, ktorá dokonca upútala pozornosť vládcu. Všetkých však odmietla s tvrdením, že nie je zo Zeme a musí sa čoskoro vrátiť na Mesiac.

Súvisiace články