Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Čudný zvuk a ľudský prst v stene kúpeľne ho vydesili k smrti
Zdielať na
Life

Čudný zvuk a ľudský prst v stene kúpeľne ho vydesili k smrti

Zdroj: TikTok/@elportu

Tento druh nočnej mory nikto nechce mať.

V poslednom čase sme počuli niekoľko príbehov o majiteľoch nových domov, ktorí vo svojom novom dome objavili záhadné veci. Niekedy nájdu tajnú, skrytú miestnosť za stenou, ale sú aj prípady, keď sa pod pozemkom skrýva celá sieť tunelov. Nech už nič netušiaci majitelia domov nájdu čokoľvek, určite to môže byť desivý, dokonca traumatizujúci zážitok - ale môže to byť aj mimoriadne vzrušujúce.

Nedávno sa v Miami stal pomerne zaujímavý prípad, ktorý sa pre svoju zvláštnosť rýchlo dostal do americkej tlače. Muž menom Jhonny bol doma so svojou spolubývajúcim, keď v kúpeľni začuli čudné škrabanie. Najprv si mysleli, že ide len o žart, v horšom prípade o myši alebo potkany, ale potom sa opatrne priblížili k miestnosti - a uvideli niečo, čo asi nikto nechcel vidieť.

V STENE BOLI DIERY A Z JEDNEJ Z NICH TRČAL ĽUDSKÝ PRST - A POTOM SA OZVAL ZVLÁŠTNY HLAS.

Bol to muž za stenou, ktorý povedal, že potrebuje pomoc a že ho uniesli. Jhonny a jeho spolubývajúci ostali v šoku, ale rozhodli sa nič nerobiť, radšej to polícii, ktorá už bude vedieť, čo robiť - až potom prišiel skutočný zvrat.

Dvere boli údajne zvnútra "zablokované" uterákom a policajti si rýchlo uvedomili, že s príbehom so stenou nie je niečo v poriadku, pretože muž bol zjavne pod vplyvom nejakej drogy. Priznal, že v skutočnosti nebol unesený, len bol veľmi "sfetovaný" a začal mať halucinácie - tak sa takmer dostal do susedovho bytu. V byte, v ktorom sa nachádzal sa zdržiaval nelegálne, takže situácia je dosť komplikovaná.

 Odvtedy sa im podarilo opraviť stenu, ale Jhonny a jeho spolubývajúci sa tam boja bývať - video z incidentu si môžete pozrieť tu:

@elportu

Porfavor miren el video completo y ayudenme por que no sabemos nada que paso con las personas, por que el hombre y las mujeres estaban pidiendo ayuda

♬ original sound - El Portu

Súvisiace články