Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
FUJ! Toto vás čaká, ak otvoríte sitko kuchynského drezu
Zdielať na
Life

FUJ! Toto vás čaká, ak otvoríte sitko kuchynského drezu

Zdroj: Pixabay

V kuchyni sú skryté zákutia, o ktorých neviete, aj keď ich vidíte každý deň.

Aj keď ho používame každodenne pri umývaní riadu, pravdepodobne ho dôkladne nepoznáme. Takže aj keď upratujeme, tak len na známych miestach a nie na tých, ktoré sme nikdy predtým neupratovali. Vďaka sociálnym médiám a naozaj kreatívnym tvorcom obsahu je však veľmi jednoduché zlepšiť si vedomosti v akejkoľvek téme na 100 percent.

Podľa videa nahraného na TikTok sa v mnohých drezoch možno ukrývajú malé štrbiny, do ktorých sa nepozeráme, ale môže sa v nich nahromadiť naozaj veľa špiny, baktérií a nepríjemných nečistôt.

Nemusíte zakaždým čistiť toto miesto, ale ak robíte kompletné hĺbkové čistenie, oplatí sa každé dva mesiace pozrieť, koľko špiny sa v ňom nahromadilo. Takže táto časť je sa nachádza pod filtrom odtoku, ktorého odstránenie si často vyžaduje trochu manipulácie, takže nemôžete vidieť nečistoty, ktoré sa tam nahromadili. Pri jeho odskrutkovaní musíte byť často opatrní, pretože môže dôjsť k uvoľneniu tesnenia a vyliatiu vody pod drez, ale s trochou predprípravy môžete tieto nebezpečenstvá okamžite zažehnať.

Kde sa teda presne nachádza tento otvor a aký spôsob čistenia presne odporúčajú používatelia, ktorí ho pravidelne čistia? Ukáže vám to nasledujúce video a môžete sa tiež pozrieť, akú hromadu špiny na tomto mieste nahromadil tvorca videa:

@cleanwithmekayleighx ✨ thank you @cleaningwithnaomix for the tip! this was so gross. I was really going to throw up.. #clean #cleaninghacks #schoonmaaktips #FYP #foryou ♬ origineel geluid - Kayleigh ✨?

Súvisiace články