Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neskutočná premena: Takto vyzerá Al Bundy zo seriálu Ženatý so záväzkami, ktorý na dva roky zmizol z verejnosti
Zdielať na
Life

Neskutočná premena: Takto vyzerá Al Bundy zo seriálu Ženatý so záväzkami, ktorý na dva roky zmizol z verejnosti

Zdroj: Facebook/OfficialMarriedwithChildren

Dva roky neexistovala žiadna fotka Eda O'Neilla, no teraz sme 76-ročného herca našli na Instagrame.

Ed O'Neill je najlegendárnejším hercom na svete. Po svojom účinkovaní v televíznom seriáli Ženatý so záväzkami, snáď nikto v histórii sveta nedokázal stelesniť americký sen ako on. Seriál mal veľa sezón, pôvodne bol na televíznych obrazovkách v rokoch 1987 až 1997 a potom sa nespočetnekrát opakoval. Bol to jedna z najdlhšie vysielaných seriálov v histórii amerického sitcomu a pôvodne ho vysielal Fox.

Ed O'Neill hral v seriáli Ala Bundyho, ktorý pracoval v obchode s dámskou obuvou, čo vytvára veľa vtipných situačných momentov. Úloha k hercovi prirástla, televízni diváci sa nevedia odtrhnúť od postavy Ala Bundyho, keď v televízii uvidia Eda O'Neilla. Herec bol za svoj výkon dvakrát nominovaný na Zlatý glóbus.

Hoci je seriál o sérii nešťastí Ala Bundyho, vďaka ktorým sa nedostane na vysokú školu so štipendiom, aj keď bol považovaný za talentovaného hráča amerického futbalu, v skutočnom živote Ed O'Neill navštevoval niekoľko univerzít, napríklad v Ohiu, kde vyštudoval výtvarné umenie, históriu a herectvo. Dokonca neskôr odišiel na strednú školu, aby sa stal učiteľom. Zaujímavé je ale aj to, že herec predtým ašpiroval na kariéru profesionálneho futbalistu, no Pittsburgh Steelers mu napokon v sedemdesiatych rokoch neponúkli zmluvu.

Neskôr sme ho mali možnosť vidieť vo viacerých filmoch, no jeho veľký návrat prišiel v roku 2009 v seriáli Moderná rodina. Od roku 2020 sa však na verejnosti príliš neukazoval, dokonca nemá ani stránku na sociálnej sieti, teraz sa na profile Sofie Vergara objavila jeho fotka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sofia Vergara (@sofiavergara)

Súvisiace články