Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ak by nebola Stiflerovou mamou vo filme Prci, prci, prcičky, nevyspala by sa s dvesto chlapmi
Zdielať na
Life

Ak by nebola Stiflerovou mamou vo filme Prci, prci, prcičky, nevyspala by sa s dvesto chlapmi

Zdroj: Instagram/theofficialjencoolidge

Bolo by to približne dvesto chlapov, s ktorými by sa nikdy nevyspala, keby nedostala rolu vo filme Prci, prci, prcičky. Prezradila pre Variety Jennifer Coolidge, ktorá vo filme stvárnila Stiflerovu matku.

V americkej komédii z roku 1999 sa tínedžeri zúfalo snažia prísť o panenstvo predtým, ako odídu na vysokú školu. Coolidge si vo filme zahrala koketnú mamu.

Vďaka tomu sa dostala do širokého povedomia. Ak by nebolo filmu:

„Bolo by tam asi dvesto chlapov, s ktorými by som sa nikdy nevyspala,“

- povedala s úsmevom dnes 60-ročná herečka. Samozrejme, nedá sa poriadne rozoznať, kedy to myslí vážne a kedy ironicky, raz napríklad povedala, že boli časy, keď sa na niektoré miesta dostala tak, že sa vydávala za dcéru spisovateľskej legendy Ernesta Hemingwaya.

Mimochodom, Variety sa jej opýtalo aj na minuloročný seriál Biely lotos odohrávajúci sa v luxusnom hoteli na Havaji, za ktorý osem jeho hercov získalo nominácie na Emmy.

Coolidge v ňom hrá veľmi vtipnú, ​​psychicky zranenú milionárku. O svojej postave prezradila, že s ňou má veľa spoločného a ​​tiež, že predtým aj ona zvykla „naháňať nedosiahnuteľných chlapov.“

„Vždy som mala v živote slabosť pre mužov a – veľa žien to robí – predáš sa za chlapa. Väčšinu svojho života som naháňala nedosiahnuteľných mužov a nikam som sa nedostala,“

- povedala. Coolidge momentálne natáča druhú sezónu seriálu na Sicílii.

Súvisiace články