Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fotograf objavil desivé miesto v nemeckom lese
Zdielať na
Life

Fotograf objavil desivé miesto v nemeckom lese

Zdroj: Facebook

Britský bulvárny denník Daily Star, si všimol príspevok nemeckého fotografa na facebookovej stránke s názvom Mellie's Welt der Fotografie, ktorý vás isto poteší, ak ste túžili po tom, aby aj Európa mala tak desivé miesto ako Ostrov bábik v Mexiku.

Fotograf uviedol, že prvýkrát objavil miesto pred piatimi rokmi pri geocatchingu a teraz sa vrátil, aby miesto podrobne zdokumentoval.

Čo je geocatching?
Geocaching je zábava, či určitý druh športu, spočívajúca v hľadaní skrytého objektu, o ktorom sú známe len jeho geografické súradnice. Miesto úkrytu sa nazýva cache (skrýša, schránka). Hra je niekedy spojená s úlohami, riešením ktorých je získanie súradníc cieľa, alebo s poznávaním okolitej krajiny alebo miestnych pamätihodností. Keďže na nájdenie skrýše je potrebná presná poloha, je táto hra spojená s používaním navigačných GPS zariadení.
(Zdroj: Wikipédia)

Fotograf nezdieľal presne, kde našiel túto hrôzu, pravdepodobne preto, aby zachoval jedinečnú - alebo skôr odpornú - atmosféru miesta. Miesto nazývané Puppenwald naozaj nie je pre ľudí so slabými nervami.

​Je to len malý útržok série obrázkov, ak ste ešte zvedaví, môžete si pozrieť ostatné fotografie tu.