Milujete hamburgery, ale nechcete pribrať? Vyskúšajte TOTO!
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Zdroj: Shutterstock
Splnený sen všetkých, ktorí držia diétu.
Výskumníci na Aberdeenskej univerzite vyvinuli morčací hamburger, ktorého mäso spraví z mastného hamburgera zdravý.
Tajomstvo spočíva v pridanom extrakte cvikly, ktorý podľa odborníkov zabraňuje oxidácii* tuku v čreve antioxidantmi a bráni ukladaniu zlých tukov.
*"Pri trávení mastných potravín dochádza v žalúdku k takzvanému oxidačnému procesu: tuk sa odbúrava na potenciálne toxické zlúčeniny, ktoré môžu spôsobiť rakovinu a srdcovocievne choroby,"
Tento objav je tiež dôležitý preto, lebo jedlá rýchleho občerstvenia sú plné tuku a ich jedlá sú čoraz častejšou súčasťou našej stravy.