Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Ľudstvo má v rukách úžasnú technológiu: Čoskoro ju predstavia
Zdielať na

Ľudstvo má v rukách úžasnú technológiu: Čoskoro ju predstavia

Zdroj: FreePik

Ak mimozemšťania existujú, môžeme skopírovať ich vysoko pokročilú technológiu. Podľa zasvätených osôb sme to dokázali a ľudstvo sa chystá urobiť obrovský skok vpred.

Ľudstvo má v rukách úžasnú technológiu: Čoskoro ju  predstavia

Ak mimozemšťania existujú, môžeme skopírovať ich vysoko pokročilú technológiu. Podľa zasvätených osôb sme to dokázali a ľudstvo sa chystá urobiť obrovský skok vpred.

Fenomén gravitácie je známy už od konca 17. storočia, keď sa prvýkrát objavil a vysvetlil ho Newton. Teoreticky je to to, čo spôsobuje, že sa padajúce telesá pohybujú, a práve zemská gravitácia je to, čo napríklad našim raketám sťažuje relatívne ľahké opustenie planéty.

Dáva teda zmysel, že akákoľvek antigravitačná technológia by bola pre ľudstvo obrovskou pomocou, hoci na súčasnej úrovni našich vedomostí by to bol obrovský skok. Ibaže by sme ju mohli získať od iných - v tomto prípade od mimozemšťanov, ktorí sú oveľa vyspelejší ako my. A údajne sme ju už získali.

O neznámych lietajúcich objektoch, ktoré mohli havarovať na Zemi, toho veľa nevieme, ale môžeme bezpečne predpokladať, že ak UFO existujú, napriek oficiálnemu popieraniu disponujú technológiou, ktorá dokáže vzdorovať gravitácii. Ako inak by dokázali bleskovo zmeniť smer so svojimi strojmi, a to s rovnakou zručnosťou v troch rozmeroch?

Podľa Američana kubánskeho pôvodu Luisa Elizonda už túto fantastickú technológiu od mimozemšťanov máme a nepotrebujeme veľa na to, aby sme ju pochopili a použili. Elizonda dlhé roky pracoval pre Pentagon, zaoberal sa spravodajskou činnosťou a „špecializoval“ sa na hrozbu pokročilých lietadiel.

Podľa Elizonda je tím bývalých príslušníkov armády, ako aj fyzikov, inžinierov a ďalších odborníkov na pokraji rozlúštenia antigravitačnej technológie a dosahuje prekvapivé pokroky pri vývoji lietadla, ktoré potenciálne dokáže narušiť časopriestor.

Na prvý pohľad to môže znieť šokujúco, ale nie je to neuveriteľné, ak máme „len“ kopírovať vynikajúce technické riešenia.

„Domnievame sa, že bežne pozorované javy, ako sú náhle a extrémne zrýchlenie, hypersonická rýchlosť, skvelé maskovanie alebo antigravitácia, sú v skutočnosti prejavmi jednej technológie. Takže na získanie poznatkov nepotrebujeme rozlúštiť päť technológií, ale jednu.“

- domnieva sa Elizondo.

Samozrejme, o tajných technológiách toho veľa neprezradil, hoci väčšina z nás by ich podstatu ťažko pochopila. Pracujú napríklad na vývoji motorov, ktoré vytvárajú časopriestorové bubliny, čo strojom umožňuje popierať fyzikálne zákony. Sú to fascinujúce veci, hoci o sto rokov môžu byť súčasťou našej každodennej reality.

Takto by mohli fungovať UFO:

Súvisiace články