Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Pentagon odhalil všetko: Zaplavili Zem v uplynulých mesiacoch mimozemšťania?
Zdielať na
Chill

Pentagon odhalil všetko: Zaplavili Zem v uplynulých mesiacoch mimozemšťania?

Zdroj: Wikimedia

Pentagón prezradil, koľko pozorovaní UFO bolo doteraz zaznamenaných.

Podľa riaditeľa Úradu pre vyšetrovanie mimozemských incidentov dostáva americká vláda každý mesiac desiatky hlásení o neidentifikovaných javoch, všeobecne známych ako UFO. Okrem toho sa podelil aj o to, že v blízkej budúcnosti sa očakávajú ďalšie stovky, ak nie tisíce hlásení.

V apríli tohto roka agentúra dostala približne 800 hlásení o neidentifikovaných objektoch, ktoré čakajú na vyšetrenie, v porovnaní so 650 hláseniami v auguste 2022, uviedol pre CNN Sean Kirkpatrick, vedúci Úradu Pentagónu pre riešenie celoplošných anomálií.

TAKMER VŠETKY NOVÉ SPRÁVY SA TÝKAJÚ OBJEKTOV POZOROVANÝCH VO VZDUCHU, LEN JEDNA SPRÁVA O MIMOZEMSKEJ AKTIVITE POCHÁDZA Z MORA. PREVAŽNÁ VÄČŠINA SPRÁV SA VŠAK TÝKA OBJEKTOV, AKO SÚ BALÓNY ALEBO DRONY, ALE JE TU AJ NIEKOĽKO TAKÝCH, KTORÉ POUKAZUJÚ NA ŠPIONÁŽ V USA. MALÉ PERCENTO POZOROVANÍ JE TAKÝCH, KTORÉ MÔŽU MAŤ SKUTOČNE POCHYBNÝ PÔVOD, ALE TIE MAJÚ OPISY, AKO NAPRÍKLAD PRELET S OHROMUJÚCOU RÝCHLOSŤOU.

Existujú javy, ktoré možno pripísať zahraničnej špionáži, a tie sa s veľkou intenzitou vyšetrujú

 - uviedol Kirkpatrick vo vyhlásení pred zverejnením výročnej správy o neidentifikovaných leteckých javoch.

V správe, ktorá bola zverejnená v stredu, sa uvádza, že detekcia objektov by mohla predstavovať problém pre bezpečnosť letectva, keďže väčšina pozorovaní a pozorovaní pochádza z obmedzeného vojenského vzdušného priestoru, čo je pravdepodobne dôsledok dodatočných senzorov a radarov v okolí zariadení. Niektoré správy pochádzajú od Federálneho leteckého úradu, ktorý monitoruje vzdušný priestor okolo amerických letísk a poskytuje informácie Pentagonu.

Súvisiace články