Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Škandál v Paríži: Sexica majstrovstiev sveta vo futbale musela ísť na Messiho zápas bez nohavičiek
Zdielať na
Life

Škandál v Paríži: Sexica majstrovstiev sveta vo futbale musela ísť na Messiho zápas bez nohavičiek

Zdroj: Instagram

Chudák Ivana sa bez nohavičiek, ktoré jej ukradli vo Francúzsku, cítila ako nahá, aj keď jej zostal jeden kufor, než sa ponorila do parížskej noci.

Tridsaťročná Ivana Knöll je medzi modelkami, ktoré vtrhli na svetovú scénu, tak trochu oneskorencom. Meno nemeckej rodáčky s chorvátskymi koreňmisa spomínalo na majstrovstvách sveta vo futbale koncom minulého roka. Ivana nie je ten vyslovene štíhly, kosť a koža typ modelky, ale skutočne kyprá kráska s plnou postavou a hrubými stehnami. Hoci na nej vidno jasné známky vonkajších zásahov, pohľad na ňu je celkom príjemný, najmä preto, že sa často ukazuje vo väčšom či menšom oblečení.

Teraz sa radosti dočkali Parížania, a to hneď dvojnásobnej. Prihodilo sa totiž, že mladé dievča pricestovalo minulý piatok do francúzskej metropoly lásky na predĺžený víkend. Po kontrole na letisku však zistila, že z dvoch kufrov jej zostal len jeden. Nanešťastie jej zmizol ten, v ktorom sa okrem iného oblečenia nachádzali aj sexi nohavičky, ktorými chcela oslniť svojich hostiteľov najprv v Hangar Y a potom na štadióne Parc des Princes. Samozrejme, Ivana to všetko so smútkom prezradila svojim 3,5 miliónom sledovateľov na Instagrame: píše The Sun.

Teraz už svetoznáma modelka však dlho nesmútila a vďaka peniazom, ktoré získala od svojich priaznivcov a sponzorov, sa vybrala na nákupy do jedného z módnych parížskych butikov. Potom sa, ako sľúbila, objavila na obrovskej párty v Hangar Y, kde vystúpil svetoznámy juhoafrický dídžej Black Coffee.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivana Knöll (@knolldoll)

Víkendový výlet tým však neskončil. Podľa očakávania Ivana navštívila aj domovský stánok futbalového tímu Paris Saint-Germain. Nie je to nič prekvapujúce, keďže za tento klub hrajú dvaja jej obľúbení futbalisti, Kylian Mbappé a Lionel Messi. V skutočnosti by nás prekvapilo, keby nebola aj fanúšičkou Neymara. Chorvátska návšteva nakoniec priniesla úradujúcim majstrom francúzskej ligy trochu šťastia, keď hravo zdolali Nantes. Slečna Knöll sa svojím fanúšikom, samozrejme, prihlásila z miesta konania. Dúfajme, že si okrem skúpych šiat stihla obliecť aj nové nohavičky. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ivana Knöll (@knolldoll)

Súvisiace články