Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Johnny Depp sa vracia: Už má aj zmluvu
Zdielať na
Life

Johnny Depp sa vracia: Už má aj zmluvu

Zdroj: Disney Enterprises

Krátko po skončení súdneho sporu Johnnyho Deppa a Amber Heard sa zdá, že herec ešte dostane šancu objaviť sa vo filmoch.

Nie je to tak dávno, čo sa súdny spor medzi Johnnym Deppom a Amber Heard, ktorý otriasol celým svetom, definitívne skončil. Heard nakoniec súdny spor prehrala, a preto hľadá sudcu, ktorý by rozsudok zrušil. Samozrejme, súdne spory nedopadli dobre ani pre Johnnyho Deppa, aspoň čo sa týka jeho rolí. Prišiel o franšízu Pirátov z Karibiku, rovnako ako aj o Fantastické zvery. Práve preto si mnoho ľudí myslelo, že jeho návrat potrvá o niečo dlhšie. Nie je to ale pravda.

Netflix sa s ním rozhodol nakrútiť film.

Ako uvádza Bloomberg, Netflix spolupracuje s Why Not Productions na produkcii dobovej drámy La Favorite. V réžii Francúzky Maiwenn Le Besco sa Johnny Depp má premeniť na kráľa Ľudovíta XV. Film zachytáva vzťah medzi kráľom a jeho treťou milenkou Madame Jeanne Bécu du Barry, ktorú si zahrá samotná režisérka. Pre tých, ktorí to nevedia: Ľudovít XV. počas francúzskej revolúcie hodil svoju milenku pod gilotínu.

Ak je to tak, film by sa mal začať nakrúcať už toto leto a premiéra sa očakáva v roku 2023. Netflix už dávnejšie prisľúbil investície do viacerých medzinárodných projektov, najmä vďaka obrovskému úspechu snímku Squid Game. Vedenie streamovacej platformy začiatkom roka podpísalo zmluvu s niekoľkými francúzskymi spoločnosťami, pričom štyri percentá ročného čistého príjmu vyčlenilo na francúzske a európske filmy. Vďaka tomu sa na plátno môže vrátiť aj Johnny Depp.

Súvisiace články