Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Netflix zapĺňa dieru novým seriálom: Ako si doma vybudovať sexuálnu miestnosť
Zdielať na
Video

Netflix zapĺňa dieru novým seriálom: Ako si doma vybudovať sexuálnu miestnosť

Zdroj: YouTube/Netflix

Je otázne, či cieľová skupina nebude v tejto téme príliš prudérna.

Poskytovateľ streamovacích služieb Netflix prešiel v posledných rokoch výbušným vývojom. Je to pravdepodobne jedna z mála spoločností, ktoré ťažili najmä z globálnej epidémie koronavírusu, keďže vzorce sledovania médií sa počas dlhých mesiacov karantén zmenili.

Spoločnosť Netflix, ktorá bola založená v roku 1997, ale explodovala až v roku 2010, udržiava svoje publikum aj výrobou vlastných seriálov. Je doslova konkurenciou veľkým filmovým štúdiám a zvyčajne prichádza so skvelými nápadmi.

Ktovie, čo sa stane s najnovšou sériou, ktorá bude debutovať u poskytovateľa služieb 8. júla. Nie príliš kreatívny názov How To Build A Sex Room (Ako si vybudovať sexuálnu miestnosť) bude presne o tom, čo si pod ním každý predstaví.

Renovácie domov, rekonštrukcie bytov sú veľmi obľúbené, no toto je prvýkrát, čo bude tento žáner naplnený pikantným obsahom. Je otázne, či cieľová skupina nebude príliš snobská, prudérna a konzervatívna, aby ho prijala.

Moderátorkou série bude interiérová dizajnérka Melanie Rose, ktorá sľubuje množstvo exkluzívneho materiálu od luxusných,  či zatuchnutých spální až po mučiarne zriadené pod schodmi.

„Keď ľudia začujú výraz sexuálna miestnosť, okamžite sa zamerajú na slovo sex. A spájajú s tým špinavý, nevkusný obsah, aj keď sexuálne miestnosti vôbec nie sú nevkusné,“

- vysvetlila Melanie, ktorá sa vždy snažila vytvárať krásne interiéry, takže to bude jej hlavným cieľom aj teraz. A ak musíte dať do kúpeľne čiernu vaňu a na stene zavesiť sexuálne hračky – nezľakne sa toho, ak je to želanie zákazníkov, ktorí sa snažia okoreniť svoj sexuálny život.

Súvisiace články