Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Britskí výsadkári usporiadali sexuálne orgie: Za trest sa nesmú zúčastniť vojenského cvičenia NATO
Zdielať na
Life

Britskí výsadkári usporiadali sexuálne orgie: Za trest sa nesmú zúčastniť vojenského cvičenia NATO

Zdroj: Diego González/Unsplash

Britská parašutistická jednotka má zákaz zúčastniť sa na plánovanom vojenskom cvičení NATO na Balkáne, pre sexuálne orgie v kasárňach, píše Times.

Príslušníci spomínaného útvaru navyše na určitý čas prídu aj o svoje prémie. Žena, ktorá mala súlož s ôsmimi mužmi dobrovoľne, bola podľa videa prepašovaná do kasární – v súvislosti s tým teda nevzniklo podozrenie zo znásilnenia či trestného činu. Akt sledovali desiatky príslušníkov jednotky. Vyšetrovaných je osem zainteresovaných výsadkárov ako aj spôsob, akým sa žena dostala do kasární.

Podľa vzniknutých nahrávok existuje podozrenie, že na niekoľkých miestach v kasárňach Merville v Cochesteri v Essexe dochádzalo k podobným večierkom pravidelne a za päť mesiacov sa konali celkom 31-krát.

Náčelník štábu Patrick Sanders v liste generálovi a veliteľom zdôraznil, že hoci sa nestal žiadny zločin, jednotka konala v rozpore s hodnotami reprezentovanými armádou. Preto sa rozhodol, že sa nebude môcť zúčastniť vojenského cvičenia na Balkáne, pretože by to ohrozilo autoritu britskej armády.

Súvisiace články