Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Táto krásna slečna zarába obrovské peniaze: Vďaka mužskej hlúposti
Zdielať na
Life

Táto krásna slečna zarába obrovské peniaze: Vďaka mužskej hlúposti

Zdroj: Twitch/Amouranth

Zvyčajne nedávame na názory tých, ktorí komentujú len na základe titulku, ale tentoraz sa nebudeme vôbec hnevať, ak po prečítaní polovice článku uverejníte na Facebooku komentár o "chorom svete". Na toto sa totiž inak reagovať nedá.

Americká influencerka Kaitlyn Siragusa fungujúca pod prezývkou Amouranth, predáva svoje vetry uzavreté v pohároch za tisíc dolárov a o niečo lacnejšie aj použitú vodu z kúpeľa.

V nedeľu ohlásila svoj nový biznis týmto veľkolepým videom:

Produkt pokrstila názvom Cutie PaTooties, čo by sme mohli preložiť ako Ňuňuprd, ak by sme boli dostatočne kreatívni. Ako vidíte, do zaváraninového pohára ako bonus pridala aj svoj vlas, takže za tisíc dolárov teraz môže byť váš. Ak neviete, ako ste bez neho dokázali doteraz žiť, musíte sa poponáhľať, pretože Amouranth ich vyrobí len pre prvých 1 000 zákazníkov, takže po rýchlom sčítaní zistíte, že tento jej nápad jej prinesie

rovný milión dolárov, ak nájde dostatočné množstvo záujemcov, o čom vôbec nepochybujeme.

Ak by to bolo pre niekoho príliš veľa, ale stále túži po nejakom suveníre od svojej obľúbenej streamerky, môže si kúpiť fľašu s vodou z jej kúpeľa za 200 dolárov. Z nich je k dispozícii 3 000 kusov a pre kurióznu podnikateľku boli asi tak veľkým problémom, že musela trčať pri vani pár dní po okúpaní sa, kým ich naplnila.

Továreň, montážna linka a výrobok

Ak sa vám zdá tento obchodný model známy, chyba nie je vo vašom prijímači. Použitá voda z kúpeľa aj zachytené vetry už boli influencermi objavené ešte pred Amouranth, takže v tomto prípade nie je žiadnou priekopníčkou. Predtým ale málokto skombinoval tieto existujúce metódy s takou účinnosťou ako ona. Už teraz môžeme s istotou povedať, že zarobí seriózne peniaze, rovnako ako jej predchodcovia.

Twitch/Amouranth

​Prevádzkovateľ webovej stránky, ktorá predáva Ňuňuprdy, uvádza, že Amouranth uzatvára do skla len tie najkvalitnejšie vetry, ktorých výroba je časovo náročná, t.j. nezaručujú čas dodania a hotové sklenené poháre posielajú zákazníkom podľa poradia objednávok.

​Okrem tohto biznisu Amouranth buduje a zveľaďuje svoju spoločnosť s plným nasadením a propaguje myšlienku užitočnej práce streamovaním svojho života 12 hodín denne na Twitchi, kde ju sleduje takmer päť miliónov fanúšikov. Zvyčajne tancuje a hrá videohry v živom vysielaní, väčšinou v bikinách, takže cieľová skupina záujemcov o jej produkt je jasný: muži.

Samozrejme, podnikateľka fičí tiež na OnlyFans, takže vás asi neprekvapí, že nedávno pre Vice uviedla, že jej mesačný zárobok sa pohybuje zvyčajne okolo 1,5 milióna dolárov, ktorý teraz vďaka novému biznisu môže vzrásť o zhruba rovnakú sumu.

Hoci celý príbeh je neuveriteľne odpudivý, vynikajúcim zrkadlom dnešnej doby je, že ani táto správa v skutočnosti nevyvolala obzvlášť veľké pohoršenie v online priestore. Aj keby bolo ľahké brať tvorcov obsahu, ako Kaitlyn Siragusa na zodpovednosť za to, čím sa dnes ešte dokáže preraziť dno, v skutočnosti len slúži existujúcemu dopytu, čo jej zabezpečuje luxusný príjem. 

Súvisiace články