Rozpáľte to na 220: Grilovacia sezóna otvorená!
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
Už ste niekedy strčili gril do zásuvky a okamžite začali s opekaním šťavnatých kusov mäsa na horúcej platničke? Ak nie, je najvyšší čas zoznámiť sa s týmto skvelým vynálezom dvadsiateho storočia.
Elektrický gril je okrem počítača, televízora a auta jedným z najlepších vynálezov modernej doby. Muž dvadsiateho storočia sa pokúša vyriešiť všetko jednoducho, rýchlo a efektívne, čoho dôkazom je aj existencia tohto grilu. Existujú milióny typov elektrických grilov - od kompaktných 60 x 30, až po obrovské priemyselné z nehrdzavejúcej ocele.
Elektrický gril
Shutterstock
Výhody:
- rýchle spustenie
- nastaviteľná teplota
- jednoduchá obsluha
Nevýhody:
- rovnaká chuť, ako u varených jedál v kuchyni
- serióznejší typ je celkom nákladný
- musí byť v elektrickej sieti a preto nie je mobilný
Ak sa rozhodnete pre tento variant grilovania, dbajte na materiál grilu. Veľa výrobcov je schopných do produktu vpašovať plastové súčiastky. Existuje množstvo videí s roztavenými platničkami, čo nie je pekný pohľad, nehovoriac o zápachu. Celkovo môžeme povedať, že čím masívnejší gril, tým lepší. Železo a oceľ je to, čo potrebujeme!
Ak ho budete chcieť vziať von, nezabudnite, že musí byť pripojený v elektrickej sieti, takže si budete musieť zabezpečiť predlžovací kábel.
Je dobré myslieť aj na extra miesto, inak si nebudete mať kam položiť mäso v páci, misky alebo pivo.