Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
5 prejavov, ktorými ženy dávajú najavo, že sa im páčite
Zdielať na
Life

5 prejavov, ktorými ženy dávajú najavo, že sa im páčite

Zdroj: Unsplash

Ani od jednej ženy nesmiete očakávať, že vám priamo potvrdí vašu otázku, či sa jej páčite. Ženy to robia neverbálne, ale vedome či podvedome rečou tela a svojím správaním. Ak spoznáte tieto jednoznačné signály, pomocou ktorých vám dávajú najavo svoju náklonnosť, odbremeníte sa ďalším zisťovaním skutočnosti.

Nech sa páči, 5 najčastejších náznakov toho, že sa žene páčite:

1. Prehodenie vlasov dozadu

Zvyčajne je to prvá indikácia, ktorú žena používa, keď sa jej v spoločnosti páči nejaký muž. Potrasie účesom, aby si odstránila vlasy z tváre. Aj u žien s krátkymi vlasmi je možné pozorovať túto podvedomú reakciu, čo je znamením, že je pre ženu dôležité ako ju vnímate. 

2. Koleno ako smerovka

Noha vždy ukazuje, kam chce mozog ísť! Koleno ženy vždy smeruje osobu, o ktorú sa najviac zaujíma. Ak sa taká v spoločnosti nenachádza, smeruje najčastejšie k únikovej ceste.

3. Dotýkanie sa vlastného tela

Na príkaz mozgu telo odhaľuje svoje tajné túžby. V ženskom tele je oveľa viac nervových zakončení ako v mužskom, takže ženy sú citlivejšie na dotyk. Ak žena pomaly a citlivo hladí stehno alebo krk, je to znamenie, že ak sa muž chopí správnej príležitosti, môže tieto časti tela pohladiť aj sám.

4. Rozšírené zreničky

Ak sa žene páči to, čo vidí a citovo sa jej dotkne prítomnosť muža, rozšíria sa jej zreničky. Naopak, ak ju to necháva chladnou, sú jej zreničky podstatne menšie.

5. Oblizovanie pier a pootvorené ústa

Ženám sa v dôsledku sexuálneho vzrušenia rozširuje krvné riečisko a červená sa. Zvlhčovanie pier slinami alebo kozmetikou sú jasným signálom sexuálnej príťažlivosti.

Bonus: Kabelka v dosahu

Kabelka je osobný predmet, ktorý je pre ženu takmer ako súčasť tela. Ak je umiestnená v bezprostrednej blízkosti muža, je to veľmi jednoznačné pozitívne posolstvo. Ak žena zistí, že muž je obzvlášť príťažlivý, začne prehrabávať obsah svojej kabelky pomalými pohybmi, alebo požiada muža, aby jej ju podal alebo z nej niečo vybral. Ak žena položí svoju tašku tak, aby ju mohol muž vidieť a chytiť, určite ju muž zaujíma. Ak ju však odloží mimo jeho dosah, znamená to emocionálne odpútanie sa.