Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na niekoľkých miestach boli spozorovaní mimozemskí prieskumníci: TOTO chystajú podľa jednej organizácie
Zdielať na
Chill

Na niekoľkých miestach boli spozorovaní mimozemskí prieskumníci: TOTO chystajú podľa jednej organizácie

Zdroj: DoD/US Navy

Pre 98 percent pozorovaní UFO vždy existuje nejaké obyčajné vysvetlenie.

Ľudstvo pomaly prijíma myšlienku, že vo vesmíre nie sme sami a že môžu existovať aj vyspelejšie civilizácie ako je tá naša. Niektorí veria, že mimozemšťania sú už medzi nami a že sa k nám nepribližujú s priateľskými úmyslami.

BUFORA, britská asociácia pre výskum UFO, nedávno oznámila, že podľa ich vedomostí dorazili na Zem „mimozemšťania“ veľkosti dlane, ktorí môžu byť prieskumníkmi mimozemskej vojenskej sily.

Cieľom zhruba 15-centimetrových mimozemšťanov je obsadiť našu planétu, čo by dokonca mohlo dávať zmysel, keďže naša planéta by bola celkom obývateľná aj pre bytosti desatiny našej veľkosti a nehrozilo by im preľudnenie ani nedostatok surovín.

BUFORA predpokladá blížiacu sa inváziu zo skutočnosti, že niektorí z ich členov spozorovali malých humanoidných mimozemšťanov. Podľa jednej ženy majú napríklad neúmerne veľké hlavy podobne ako siví alebo zelení mimozemšťania, s tým rozdielom, že sú maličkí.

"Všetko to znie, ako keby dopredu poslali nejakých prieskumníkov, takže ďalším krokom by mohla byť totálna invázia."

- maľuje čerta na stenu jeden z členov britskej asociácie. Slovám spomínanej očitej svedkyni plne verí, hoci viac sa pani zahalená anonymitou neodvážila prezradiť s odvolaním sa na strach z možných následkov zo strany mimozemšťanov.

Podľa štatistík BUFORA im len zo Spojeného kráľovstva vlani nahlásili 259 pozorovaní mimozemšťanov a UFO. Triezvo však dodali, že 98 percent z nich má vždy nejaké obyčajné vysvetlenie.

Súvisiace články