Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zrútila sa na Mars mimozemská vesmírna loď a NASA zverejnila fotografiu incidentu? Zvláštny obrázok s úžasným vysvetlením
Zdielať na
Chill

Zrútila sa na Mars mimozemská vesmírna loď a NASA zverejnila fotografiu incidentu? Zvláštny obrázok s úžasným vysvetlením

Zdroj: NASA

Nie práve každodenné vysvetlenie.

Marťanská vesmírna misia NASA, Curiosity a Perseverance sa v posledných mesiacoch dostali pod krížovú paľbu. O červenej planéte vychádza množstvo nových informácií, o ktorých ľudia ani nepočuli, zatiaľ čo Curiosity zisťuje, či na Marse niekedy existoval život a prečo začal postupne vysychať. Vysychanie sa mohlo začať pred 3 miliardami rokov, ale ešte pred 2 miliardami rokov mohli byť na Marse oblasti, kde mohol byť život.

Zdá sa, že jedného dňa dostaneme odpovede na tieto vzrušujúce otázky a dokonca sa môže stať, že Curiosity prinesie zaujímavé fakty a analýzy.

V súvislosti s výskumom nahráva NASA na internet množstvo fotografií, čo je takmer zlatá baňa pre tých, ktorí chcú v marťanských nálezoch vidieť niečo úplne iné, vrátane hľadania mimozemských tvorov.

Nedávno bola na internete zverejnená fotografia, ktorá pripomínala rastlinu. Odborníci hneď podali vysvetlenie a Inštitút SETI sa pokúsil objasniť hypotézu, že by mohlo ísť o tvrdšiu minerálnu žilu, ktorá tam zostala aj po erózii horniny okolo nej.

V súvislosti s obrázkom teraz prehovoril známy izraelský iluzionista Uri Geller. Ten tvrdí, že hornina vyzerá ako kus vraku UFO, presnejšie časť vnútornej štruktúry kozmickej lode, pretože je pravdepodobné, že sa tieto kusy po náraze rozsypali po okolí.

Uri Geller neverí tomu, čo hovorí NASA.

Už niekoľkokrát hovoril o mimozemšťanoch a opakovane poukázal na to, že napríklad hrozba jadrovej vojny môže byť pre nich vhodnou chvíľou ich odhalenia. Iluzionista mimochodom uviedol, že po prvýkrát sa stretol s mimozemšťanmi vo veku 5 rokov a potom v sebe objavil vnútornú silu.

Súvisiace články