Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
TOTO je rebríček krajín s najväčšími penismi: Na ktorom mieste sa umiestnilo Slovensko?
Zdielať na
Life

TOTO je rebríček krajín s najväčšími penismi: Na ktorom mieste sa umiestnilo Slovensko?

Zdroj: Charles de Luvio/Unsplash

Podľa tohto prieskumu platia stereotypy. Na špičke sú väčšinou africké krajiny, na konci rebríčka ázijské.

Internetová lekáreň s názvom From Mars vykonala štúdiu pomocou vyhľadávača Google. Hľadala priemernú veľkosť mužských penisov v rôznych krajinách, píše Ladbible. Nevieme presne, akým spôsobom sa tento prieskum uskutočnil, ale tvrdia, že je relevantný.

Na špičke rebríčka sa nachádza Ekvádor, o ktorom štúdia tvrdí, že priemerná veľkosť mužského penisu v krajine je 17,6 centimetrov. Juhoamerickú krajinu nasleduje Kamerun so 16,6 centimetrami a za ním Bolívia so 16,5 centimetrami. V TOP 10 je mimochodom päť afrických krajín, takže tento kontinent je jednoznačne na vrchole zoznamu.

From Mars

​Z Európy sa do prvej desiatky dostalo len Holandsko s priemerom 15,8 centimetrov.

Slovensko sme v zozname nenašli, takže nás môže utešiť jedine, že taký meter zatiaľ nevynašli, aby to dokázali odmerať, ale keďže tam nie sú ani bratia Česi, je možné, že o našej existencii svet stále nevie.

From Mars

​Na konci zoznamu sú výlučne ázijské krajiny, takže sa zdá, že obstojí stereotyp o veľkosti penisu černochov, belochov a aziatov, aspoň podľa prieskumu From Mars. Na poslednom mieste skončila Kambodža s 10,4 centimetrami, pred ňou Taiwan s 10,7 centimetrami a Filipíny s priemerom 10,8 centimetrov.