Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Každý chlap si vo svojom šatníku zaslúži aspoň jeden kus TEJTO značky
Zdielať na
Life

Každý chlap si vo svojom šatníku zaslúži aspoň jeden kus TEJTO značky

Zdroj: Michael Kors

Či už sú to slnečné okuliare, šperky, alebo oblečenie, ak nosíte značku Michael Kors, stávate sa stredobodom pozornosti. Jej sofistikované modely vyžarujú zo seba eleganciu a veľkou mierou prispievajú k vášmu dokonalému zovňajšku.

Jeden z rebríčka sto najvplyvnejších mužov, kam ho v roku 2013 zaradil magazín Time, prichádza s novou letnou pánskou kolekciou. Ako vždy aj teraz sú jej modely určené predovšetkým na neformálne stretnutia.

​Medzi ľahkými a vzdušnými košeľami nájdete extravagantné aj elegantné varianty ideálne na prechádzky po pláži, popíjanie vína na terase, ale vieme si ich predstaviť aj pri vození sa v kabriolete. Dokonale sa hodia aj v prípade chladnejších večerov, keď si cez ne prehodíte koženú bundu.

Michael Kors

​Tieto bavlnené polokošele s golierom dodávajú modelom eleganciu košieľ a trička zároveň, čiže ležérny country klub štýl, preto mal byť rozhodne povinnou výbavou vášho šatníka.

Ideálne sú aj na večerné party a nemusíte sa báť, že ich nosením podceníte alebo naopak preceníte svoj vzhľad.

Michael Kors

​K trendovým zúženým nohaviciam si stačí pre svoj športový, hipsterský outfit zohnať biele tenisky, ale ak staviate na eleganciu, môžete sa poobzerať aj po náročnejších modeloch. Svojou eleganciou a pútavosťou budú skvelou voľbou do kancelárií alebo na rôzne udalosti.

Michael Kors

​Medzi povinné doplnky patrí aj opasok z jemnej kože so striebornou prackou vhodný skôr na neformálne stretnutia, naproti tomu štýlové slnečné okuliare Aviator sú vhodné ako športový aj formálny doplnok zároveň.

Produkty Michael Kors vo vás prebudia nový životný pocit a nebudeme zastierať, že nás dokonale očarili.