Polojasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Pred kamerou prebehol živý dinosaurus: Vymrel pred miliónmi rokov
Zdielať na

Pred kamerou prebehol živý dinosaurus: Vymrel pred miliónmi rokov

Pozrite si tiež archívne video o objavení kostry najväčšieho dinosaura.

Pri opakovanom sledovaní záznamu z bezpečnostnej kamery je jasne vidieť dinosaura.

Hoci mnohí ľudia neradi premýšľajú o niečom nevysvetliteľnom, pretože je to príliš desivé, svet je veľmi zvláštne a rozmanité miesto a napriek všetkým výskumom a experimentom poznáme len jeho malý kúsok. Teraz záznam z bezpečnostnej kamery ukázal niečo, čo tu nemôže byť milióny rokov.

Na zázname je vidieť živého dinosaura, ktorý beží lesom pred kamerou. Na mnohých miestach sú kamery na monitorovanie divokej prírody, ktoré používajú lesníci, ale je jasné, že takýto pohľad nečakali. Žiaľ, miesto, kde sa zábery nachádzajú, nebolo zverejnené, takže nevieme, v ktorej krajine bolo zviera, ktoré vyzerá ako velociraptor z Jurského parku, zachytené.

Samozrejme, okamžite sa objavilo množstvo pochybovačov, ktorí tvrdia, že ide o šikovne zostavený trikový záber, ale niektorí toto vysvetlenie vyvrátili a odmietli aj myšlienku, že video vytvorila umelá inteligencia.

Na jednej strane pohyby zvieraťa vyzerajú prirodzene a hoci je video veľmi krátke, je ho vidieť od začiatku do konca presne toľko času, koľko trvá prebehnutie záberu. Tiež uviedli, že je ťažké falšovať zábery z bezpečnostných kamier, pretože nižšie rozlíšenie umožňuje menej možností úpravy videa. Nie je to prvýkrát, čo ľudia videli dinosaura: niektorí tvrdili, že videli jedno z vyhynutých zvierat na vlastné oči.

 Legenda o Lochnesskej príšere je podobná: najnovšie "oficiálne" vysvetlenie znie, že ak je Nessi nažive, je to dinosaurus, ktorému sa nejakým spôsobom podarilo prežiť až do súčasnosti.

A tu sú spomínané zábery.

@mythology6984 real dinosaur caught on camera ?? #fyp #foryou #foryoupage #mythologycretures #creepy #creture #viral ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound