Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Šokujúca spoveď najznámejšej postavy II. svetovej vojny o mimozemšťanoch a UFO
Zdielať na
Video

Šokujúca spoveď najznámejšej postavy II. svetovej vojny o mimozemšťanoch a UFO

Zdroj: Wikimedia

Čo si myslel ten, koho naozaj nebolo možné obviniť z ľahkomyseľnosti?

Mnohí si myslia, že tí, ktorí veria v mimozemšťanov, sú jednoducho nevzdelaní a ľahko uveria akejkoľvek mimozemskej teórii. Keď sa však nad tým zamyslíme trochu viacej, viera v mimozemskú civilizáciu, možno civilizácie nie je vôbec ďaleko od reality. V skutočnosti je to realita. Samozrejme, existuje veľké množstvo konšpiračných teórií, ktoré skresľujú obraz a prenikajú do iracionality, napriek tomu je bežné veriť v niečo mimozemské.

Na svete je aj pomerne veľa známych ľudí, ktorí tomu verili.

Napríklad Albert Einstein povedal, že by bolo chybou predpokladať, že sa nikde okrem Zeme nemohol rozvinúť žiadny zmysluplný život, ale že by sme sa s nimi mali spojiť svetelnými lúčmi namiesto rádiových vĺn. Ale nielen Einstein, ale aj Stephen Hawking verili v existenciu inteligentných bytostí inde vo vesmíre, dokonca povedal, že by bolo dobré,

na správy neodpovedať, pretože stretnutie s vyspelejšou civilizáciou môže znamenať aj koniec ľudstva.

Navyše, svoj názor na túto tému mala aj jedna z najväčších postáv druhej svetovej vojny, génius Winston Churchill. On sa na túto tému vyjadroval veľmi komplexne, jeho vedecká rozprava má vyše 11 strán a dospel k záveru, že by bolo naozaj hlúpe myslieť si, že ľudstvo je jedinou civilizáciou v celom obrovskom vesmíre, ktorá je schopná vytvoriť zmysluplnú civilizáciu.

Súvisiace články