Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najdivokejšie ubytovanie na svete: Postavené na borovici
Zdielať na
Life

Najdivokejšie ubytovanie na svete: Postavené na borovici

Zdroj: Woodnest.no

Úžasná, útulná a veľmi jedinečná drevená chatka s úchvatným výhľadom.

"Chata bola pre nás vždy špeciálnym miestom, kde môžete uniknúť, relaxovať, užívať si svoju tvorbu a spoločne strávený čas, dýchať čerstvý vzduch, zažiť dobrodružstvo a ísť na túru - dúfame, že sa budete cítiť rovnako a zažijete všetku radosť, ktorú vám Woodnest môže poskytnúť."

  - uvádzajú Kjartan a Sally Aano s dcérou Lily, ktorí stoja za realizáciou a prevádzkujú jedinečnú chatku Woodnest, ktorej hlavným cieľom je ohromiť svojich hostí s výhľadom a kvalitou. A pri pozeraní fotografií, môžeme potvrdiť, že išli na istotu a podarila sa im skutočne veľkolepá stavba.

Kjartan pochádza z malého ostrova v Nórsku a pôvodne pracoval ako elektrikár, ale v skutočnosti je domáci kutil, ktorý zvládol zostrojiť nielen schody Woodnestu, ale aj interiérové a elektrické práce. Jeho manželka Sally pochádza z juhu Sydney a je v kontakte s hosťami a spravuje Woodnest, ako aj manažovanie návštev.

A to nie hocijako, keďže ich mottom je, aby sa každý hosť cítil vítaný a vážený. Sú hrdí na svoje skúsenosti a zameriavajú sa na to, aby bol čas strávený vo Woodneste nezabudnuteľný. Čo určite nie je vylúčené, keďže chatka je postavená na borovici a má výhľad na najbližší fjord.

Ako rodinný podnik veria, že rodina je tá najdôležitejšia vec na svete, a preto kohokoľvek radi pohostia. Woodnest je miesto, kde sa môžu páry dokonale zrelaxovať, byť spolu, utiecť pred svetom a zažiť s rodinou a priateľmi zážitky na celý život.

Za koľko?

Ubytovanie:
  • Pracovné dni mimo sezóny (september-apríl): 3 200 nórskych korún / 320 eur
  • Bežná sezóna (máj-august): 3 800 nórskych korún / 380 eur
  • Víkend (piatok-nedeľa): 7 600 nórskych korún / 760 eur
Raňajky:
  • Pre dvoch: 500 nórskych korún / 50 eur
  • Pre tri osoby: 600 nórskych korún / 60 eur
  • Pre štyri osoby: 700 nórskych korún / 70 eur
Kde?

Woodnest sa nachádza v Odde, malom meste na konci druhého najdlhšieho nórskeho fjordu, medzi dvoma najväčšími národnými parkmi v krajine, Hardangervidda a Folgefonna. Odda má čo ponúknuť a kam sa vydať na turistiku, je plná ohromujúcich vodopádov, smaragdových fjordov, ľadovcov, zasnežených vrcholov a bohatých turistických chodníkov.

Woodnest.no

Súvisiace články