Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Vedci objavili dôkazy o spojení mayských pyramíd s vesmírom
Zdielať na

Vedci objavili dôkazy o spojení mayských pyramíd s vesmírom

Pozrite si tiež archívne video o konci sveta, ktorý predpovedali Mayovia.

Odborníci boli týmto objavom úplne šokovaní.

Keď hovoríme o starovekých mayských metropolách, je dôležité zdôrazniť, že išlo o rozsiahle mestské systémy, ich obyvatelia disponovali pokročilými vedeckými poznatkami a uplatňovali ich v každodennom živote.

Niet divu, že v týchto mestách sa nahromadilo množstvo poznatkov, hoci veľká časť z nich sa stratila.

Aj dnes sa z hlbín hustej džungle stále objavujú nové nálezy, ktoré odhaľujú pozostatky tisícročných a gigantických miest. V tomto prostredí je práca bádateľov kvôli hustej vegetácii dvojnásobne sťažená, na rozdiel napríklad od relatívne prístupnejších lokalít v Egypte.

Nedávno sa výskumníkom podaril prekvapujúci objav hlboko vo vnútri starovekej mayskej pyramídy,

SÚVISÍ S MAYSKOU CIVILIZÁCIOU, VESMÍROM A KOZMOM.

Malý tím odborníkov objavil vzácne artefakty, ktoré sa doteraz nikde na svete v pyramídach nenašli. V pyramíde objavili tajný tunel, ktorý viedol hlboko pod zemou v oblasti Teotihuacánu, kde v súčasnosti prebiehajú rozsiahle vykopávky, takže sa dozvedáme čoraz viac o záhadnej civilizácii, jej kultúre a vedomostiach, ktoré mohli byť veľmi pokročilé.

BOLI NÁJDENÉ ZVLÁŠTNE ZLATÉ GULE.

Našiel ich robot v bočnej chodbe napojenej na tunel. Gule mali kovovo vyzerajúcu žltkastú farbu a viacerí archeológovia pracujúci v tejto oblasti poznamenali, že s ničím podobným sa počas svojej kariéry ešte nestretli, ani nikdy nič podobné nevykopali nikde v Mexiku alebo v oblasti, kde kedysi žili Mayovia a Aztékovia.

Následným výskumom sa zistilo, že vnútro gúľ bolo vyrobené z hliny, obklopené len materiálom potiahnutým zlatom.

Aj steny v tejto oblasti boli pokryté podobnou zlatou fóliou, ktorá pri dopade svetla žiarila. Odborníci sa zhodujú, že objekty v miestnosti pravdepodobne imitovali oblohu, hviezdy a planéty a že samotná miestnosť mohla slúžiť ako nejaká pozorovacia stanica.

POZRITE SA NA POSVÄTNÉ MESTO V MEXIKU:

Súvisiace články