Oblačno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Pri pobreží Japonska objavili v mori obrovské tajné pyramídy
Zdielať na

Pri pobreží Japonska objavili v mori obrovské tajné pyramídy

Pozrite si tiež video o najnovšom zemetrasení v Japonsku.

O ich pôvode sa vedú obrovské diskusie.

Už dlho je známe, že pyramídy sa občas nachádzajú v rôznych častiach sveta, nielen v Egypte, v bývalej Mezopotámii a v Strednej Amerike, ale aj v gigantických kužeľovitých stavbách, ktoré siahajú až do neba.

Napríklad v Číne boli až začiatkom 20. storočia objavené pyramídy, v ktorých boli pochovaní vládcovia. V najväčšej pyramíde bol pochovaný Čchin Š’-chuang-ti, ktorý prvýkrát zjednotil krajinu a ktorého hrobku odborníci dodnes neotvorili, hoci obsahuje rozprávkové poklady vrátane najrôznejších nástrojov a predmetov z rôznych častí starovekej Číny a miniatúrnej repliky starovekej Číny vrátane riek a budov,

Zo starých dokumentov sa však dozvedáme aj to, že vchod mohli strážiť kruté zbrane, ktoré sa spomínajú len zriedkavo. S hrobkou cisára sa kedysi spájali aj hlinení vojaci.

Najzáhadnejšie pyramídy, o ktorých existencii sa dodnes vedú spory, sa však nachádzajú pri pobreží Japonska, hlboko v mori, priamo na pobreží ostrovov Rjúkjú. Sú známe aj ako tajomná japonská Atlantída a niektorí veria, že sú pozostatkami záhadnej civilizácie Džomon, ktorá vládla Japonsku a okolitým oblastiam pred tisíckami rokov. V skutočnosti ide o pyramídové stavby, o ktorých mnohí odborníci tvrdia, že sú to prírodné útvary.

Tieto štruktúry sa rozprestierajú dvadsaťpäť metrov pod povrchom a vyzerajú, akoby ich tak dokonale hladko vytesali ľudské ruky. Iní však tvrdia, že ide o pozostatky sopečných výbuchov, ktorých príklady sa nachádzajú aj v iných častiach sveta.

NEDÁVNO BOLI NA INTERNETE ZVEREJNENÉ ŠPECIÁLNE ZÁBERY ÚDAJNÝCH JAPONSKÝCH PYRAMÍD, NA KTORÝCH MÔŽETE OBDIVOVAŤ TIETO ÚŽASNÉ MIESTA POD VODOU:

@mind.lab Mysterious Underwater Structures In Japan #japan #ancientcivilizations ♬ original sound - Mindlab

Súvisiace články