Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Mimozemšťania odhalení? Desivé video ako dôkaz
Zdielať na
Video

Mimozemšťania odhalení? Desivé video ako dôkaz

Zdroj: Wikimedia

Je ťažké nájsť racionálne vysvetlenie pre tieto zábery.

To, či mimozemšťania existujú, je večná otázka. Mnohí ľudia v nich neveria, pretože sa domnievajú, že sú vymyslení a že vo vesmíre je život len na Zemi. Samozrejme, existuje aj množstvo ľudí, ktorí s úplnou istotou tvrdia, že intergalaktickí mimozemšťania existujú - najmä vzhľadom na neustále pozorovania UFO, ktoré oficiálne potvrdil Pentagon.

Samozrejme, pozorovania UFO neznamenajú existenciu mimozemšťanov, pretože slovo UFO sa vzťahuje len na neidentifikovaný lietajúci objekt, nie na jeho pôvod. Napriek tomu nemožno vylúčiť možnosť, že mimozemšťania existujú - zdá sa, že legendárny iluzionista Uri Geller verí v mimozemšťanov a vyslovil o nich niekoľko dosť zarážajúcich tvrdení vrátane strašidelného videa.

Uri Geller nedávno zdieľal podnetné video, na ktorom je za bieleho dňa zachytený zvláštny valcovitý objekt, ktorý akoby trpezlivo pozoroval našu planétu, pretože zostáva nehybný - preto verí, že mimozemšťania nás pozorujú práve teraz a pravdepodobne už dlho.

Mnohí ľudia s Uri Gellerom súhlasia, pretože ním zdieľané video, ktoré považuje za skutočné, je skutočne dosť zvláštne a nikto zatiaľ nedokáže ponúknuť racionálne vysvetlenie, hoci sa môže stať, že to vôbec nie sú mimozemšťania. V každom prípade je to skutočne zaujímavá teória, že mimozemšťania sú už na Zemi a skúmajú nás - dúfajme, že nie so zlým úmyslom, ale s cieľom nadviazať neskôr priateľský kontakt. 

Príspevok Uriho Gellera si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články