Jasno
14°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Za skriňou sa ukrývala strašidelná vec: Keď ju otvorili, ostali šokovaní
Zdielať na
Life

Za skriňou sa ukrývala strašidelná vec: Keď ju otvorili, ostali šokovaní

Zdroj: Pixabay

Objavovanie novej nehnuteľnosti so sebou prináša všelijaké veci a prekvapenia.

Pojem "tajná izba" alebo "tajná skrýša" získal v posledných rokoch na sociálnych sieťach neuveriteľnú popularitu, pričom popularita obsahu konkuruje iným hlavným kategóriám, a tento trend je pochopiteľný, pretože tajné miesta sú mystické a jedinečné, ale keďže sa väčšinou nachádzajú v domácnosti,  môžu byť takmer u každého. A nás hlavne zaujíma, ako na tieto tajomné objavy reagujú ostatní.

Tento žáner je mimochodom na TikToku veľmi populárny.

Denník The Sun práve informoval o úžasnom objave, v ktorom istá rodina našla za skriňou skrytú miestnosť, ktorá nebola prázdna a nebola to len tak hocijaká. Nový majiteľ, kupujúci nehnuteľnosti, mal zrazu pocit, akoby vstúpil do múzea, pretože predmety, ktoré našiel, boli veľmi staré. Všimli si skrytý panel v skrini a museli ho odsunúť, aby sa dostali do tajnej časti. Dom má sto rokov a veci, ktoré našli vo vnútri, boli pravdepodobne rovnako staré. Akoby sem, do malej izbičky, niekto tieto predmety uložil a potom na ne zabudol.

NAŠLI AJ STARÝ KUFOR.

Vyzeral ako pripravený na cestu, boli v ňom zložené košele a množstvo kníh, všetko z 19. storočia. Pre rodinu bolo zvláštne to všetko vidieť a odpovedali na niekoľko príspevkov, pričom majú podozrenie, že v dome môže byť viac ako jedna takáto miestnosť. Zatiaľ však stále čakajú na to, aby zistili, čo sa s domom mohlo stať, prečo sem tieto veci priniesli a prečo zostali nedotknuté.

Tu je ich video z veľkého objavu:

@briannakarlsen Found a hidden room in the closet, had to check it out! #fyp #hiddencloset #hiddenroom #explore ♬ original sound - Brianna Karlsen

Súvisiace články