Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žena na záchode zažila šok: Plávali na hladine a bolo ich veľa!
Zdielať na
Life

Žena na záchode zažila šok: Plávali na hladine a bolo ich veľa!

Zdroj: Pexels

Internetom sa šíri desivá fotografia.

Každý z nás má určite nočnú moru, ktorá nejakým spôsobom súvisí so záchodom, že ho jedného dňa navštívime uprostred noci a niečo nás tam bude čakať. Často sa táto nočná mora realizuje pri čítaní príbehov o potkanoch, ktoré vyliezajú zo záchoda v domácnosti. Táto problematika je vo verejnom diskurze natoľko aktuálna, že sa jej ujal dokonca aj National Geographic a modeloval, či je takáto situácia možná. Pravdou je, že je to možné.

Je totiž známe aj to, že potkany sú výborní a vytrvalí plavci. Ba čo viac, dokážu zadržať dych pod vodou až na tri minúty. A ich telo je pružné ako gumená bábika. Takže dostať sa do bytu cez záchod? Pre potkana to nie je žiadna veda. Keď sa to stane, sú po ruke aj odborníci, ktorí svetu prezradia, že potkany dokážu vyliezť až do 2 - 3 poschodí. Dostanú sa tam cez kanalizáciu a prehryzú sa cez zápachovú uzáveru.

National Geographic má video, ktoré ukazuje, ako sa to môže stať:

Teraz však Ranker uverejnil fotografiu, ktorá môže ešte viac zaujať vašu predstavivosť, s príbehom ženy, ktorá vošla na toaletu a všimla si, že vo vode pláva množstvo malých tvorov, o ktorých nevedela, čo sú zač. Neskôr sa ukázalo, že do záchoda vplávali červy s potkaními chvostmi. To všetko sa stalo v Kostarike po obrovskom daždi, takmer záplave, ktorá úplne znečistila aj kanalizáciu.

Červy s potkaním chvostom sú veľmi zvláštne a pravdepodobne by ste spočiatku nevedeli, s čím máte do činenia. Tento tvor nie je nebezpečný a zvyčajne sa mu darí v plytkej vode, ale bolo zaznamenané, že sa objavuje aj v toaletách domácností. O takýchto prípadoch však počujeme najmä v Ázii.

Súvisiace články