Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
TÚTO metódu používal Cristiano Ronaldo na balenie dievčat
Zdielať na
Life

TÚTO metódu používal Cristiano Ronaldo na balenie dievčat

Zdroj: SITA

Ronaldo použil zákerný trik, aby získal ženy, ktoré chcel.

Cristiano Ronaldo je teraz šťastným otcom a manželom, ale keď bol mladší, používal na získavanie slávnych dievčat celkom zaujímavé metódy. Chcel získať telefónne číslo každej, ktorá sa mu páčila, bez ohľadu na cenu.

Podľa maséra Manchestru United Roba Thornleyho Cristiano Ronaldo počas svojho prvého pôsobenia v klube vymenil svoje Porsche za telefónne číslo speváčky.

Podľa článku v denníku Daily Star Thornley tvrdí, že Ronaldo si ho najal, aby získal telefónne čísla hviezd X Factoru.

V programe spomínal, ako večer pred zápasom robil futbalistovi masáž v hoteli Lowry, zatiaľ čo on sledoval X-Factor v televízii. Kto je to dievča, spýtal sa Ronaldo. Thornley povedal, že išlo o Danni Minogue, ktorá je sestrou Kylie Minogue.

"Môžeš mi zohnať jej číslo?"

- spýtal sa futbalista. Thornley mal v hlave, že je len masérom Manchestru United, a ako by mohol získať telefónne číslo tejto celebrity? Nakoniec sa mu ho však po štyroch či piatich dňoch predsa len nejako podarilo získať. Ronaldovi však tento románik nevyšiel.

Len o niekoľko týždňov neskôr sa opäť nechal masírovať od Thornleyho a opäť sledoval X-Factor. Tentoraz sa mu zapáčila Kimberly Wyatt, speváčka skupiny Pussycat Dolls. Wyatt v šou vystupovala ako účinkujúca.

Spýtal som sa ho:

"Čo z toho budem mať? Zbieram pre teba čísla dievčat, ale čo z toho mám ja?"

A Ronaldova odpoveď bola možno aj pre neho šokujúca.

"Dobre, chceš moje auto?" povedal. Mal kabriolet Porsche Carrera a povedal: "Ak pôjdem do Realu Madrid, predám ti svoje auto za polovičnú cenu." Súhlasil som. Trvalo mi asi desať minút, kým som získal číslo a odovzdal mu ho."

Ronaldo dodržal dohodu a keď sa presťahoval do Madridu, predal svoje auto masérovi.

"Dal som mu 30 000 libier za auto za 60 000 libier a na druhý deň som ho predal za 60 000 libier!"

- pochválil sa dobre situovaný masér. V novinách sa neuvádza, či bol Ronaldo v druhom prípade úspešný, ale podľa bulváru nie.