Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Priťažlivá modelka bola v šoku, keď odhalila tajomstvo nového priateľa svojej matky
Zdielať na
Life

Priťažlivá modelka bola v šoku, keď odhalila tajomstvo nového priateľa svojej matky

Zdroj: Pixabay

Chudák dievča vôbec nevie, ako túto nepríjemnú situáciu zvládnuť.

Dvadsaťosemročná Sophia chcela zistiť, koľko peňazí dokáže zarobiť cez OnlyFans svojimi pikantnými fotkami, a tak sa rozhodla, že to skúsi, ale bez preháňania, preto zverejnila len svoje polonahé fotky. Jej výpočty vyšli, pretože v súčasnosti zarába svojimi intímnymi fotografiami približne štyritisíc eur mesačne.

Sophia nechcela urobiť veľký rozruch tým, že sa stala modelkou OnlyFans, a preto má na platforme len niekoľko tisíc odberateľov, hoci sú aj takí, ktorí od nej za extra príplatok dostávajú oveľa šťavnatejší obsah - jeden muž o ňu prejavil veľký záujem a neustále si posielali pikantné zábery.

Jej matka, samozrejme, vedela, čím sa Sophia živí, keďže si boli blízke. Preto nie je prekvapením, že matka s radosťou oznámila dcére, že v posilňovni stretla muža, do ktorého je celá zbláznená a chcela, aby sa s ním zoznámila - okamih veľkého stretnutia však priniesol Sophii obrovské rozpaky.

Ukázalo sa totiž, že mamin nový priateľ je muž, ktorý je Sophiiným najvernejším fanúšikom na OnlyFans - čo znamená, že na platforme mali takpovediac dosť intímny vzťah.

Po tomto šoku Sophii hneď napadlo, že muž sa mohol pokúšať o jej mamu, aby sa k nej dostal bližšie, ale nevie to dokázať, takže teraz má dilemu, či to má mame povedať. So svojím problémom sa obrátila aj do rozhlasovej relácie, kde jej poradili, aby to čo najskôr povedala svojej matke a vyhla sa tak ešte nepríjemnejšej situácii.

Súvisiace články