Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najhoršiu reštauráciu McDonald's na svete zatvoria: Diali sa tam hrozné veci
Zdielať na
Life

Najhoršiu reštauráciu McDonald's na svete zatvoria: Diali sa tam hrozné veci

Zdroj: Unsplash

Raz paniku vyvolal mýval.

Ľudia, ktorí pravidelne navštevujú predajne McDonald's, si pomerne zriedkavo uvedomujú, že navštevujú reštauráciu rýchleho občerstvenia, ktorá bola založená počas druhej svetovej vojny (1940) a že jej tvorcovia museli vynaložiť veľa úsilia, aby vytvorili značku, ktorá ponúka rovnakú kvalitu a zaobchádzanie so zákazníkmi kdekoľvek na svete.

Preto vás možno prekvapí, že "najhorší" McDonald's na svete existuje, ale našťastie nie u nás, ale v Kanade, na opačnej strane planéty. Je otvorený už takmer 40 rokov, takže smútok u návštevníkov vyvolávala pomerne dlho, ale čoskoro sa natrvalo zatvorí.

V reštaurácii v hlavnom meste Ottawa bola polícia za takmer štyri desaťročia privolaná takmer 900-krát, čo znamená, že sa tam niečo stalo v priemere každé dva týždne. Zvyčajne dochádza k výtržnostiam, šarvátkam a dokonca aj k bitkám, pričom pri jednej príležitosti spôsobil paniku medvedík čistotný.

Miestna polícia tiež vyvíjala tlak na zatvorenie obchodu a nakoniec sa jej tento rok podarilo dosiahnuť, že mu nájomná zmluva nebola predĺžená. Keďže obchod bude v apríli natrvalo zatvorený, do tej doby sa určite stane ešte niekoľko problémov.

Neexistuje žiadne konkrétne vysvetlenie zlej povesti reštaurácie rýchleho občerstvenia, ktorá bola otvorená v roku 1985, ale je to spôsobené asi tým, že miestni obyvatelia sú takí impulzívni, že nedokážu pokojne stáť v rade. Napríklad v roku 2016 začal muž na zamestnancov zdanlivo bezdôvodne kričať a tí sa ho snažili vyviesť z obchodu. Provokatér si však vyzliekol tričko a varoval všetkých, aby sa ho nedotýkali.

Polícii sa zatiaľ podarilo skrátiť 24-hodinové otváracie hodiny zo 6.00 na 22.00, ale základné problémy to nevyriešilo. Jarné zatvorenie bude pre úrady pravdepodobne veľkou úľavou.

Súvisiace články