Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Neuveríte, ako čistia záchodovú dosku tieto dve šibnuté influencerky
Zdielať na

Neuveríte, ako čistia záchodovú dosku tieto dve šibnuté influencerky

Zdroj: Pixabay

Myšlienka je síce logická, ale neuveriteľne nebezpečná.

Internet je plný influencerov, ktorých sa oplatí počúvať, keďže so svojimi followermi zdieľajú množstvo užitočných a praktických nápadov do domácnosti. Američanka Janelle Flom a Kate Heintzelman však teraz na Instagrame predviedli trik, ktorý vybil poistky takmer každému.

Mnoho ľudí ani neverí, že to myslia vážne, toľko „zvracajúcich“ smajlíkov v komentároch sme ešte nikdy nevideli. Niektorí z nich dokonca v dostatočnom predstihu zrušili aj svoje neexistujúce pozvania na večeru.

Obe dámy prišli s nápadom, že záchodovú dosku najlepšie vyčistíte tak, že ju rozoberiete a jednoducho hodíte do umývačky riadu. Navyše nielen samotnú, ale spolu s riadom, čo celý nápad robí ešte bizarnejším a len sotva hygienickým, takže ho radšej nikto neskúšajte.

Krátke video si už pozrelo niekoľko miliónov ľudí, aj keď na pozeranie toho veľa nie je. Šialený nápad pritom nevymysleli tieto dve americké dámy, pretože v roku 2019 sa v Austrálii uskutočnil prieskum o čudných predmetoch, ktoré sa dávajú do umývačky riadu a okrem lego kociek a počítačových klávesníc sa tam objavila aj záchodová doska.

Súvisiace články