Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Aké je pracovať uprostred orgií? Prezradila to stálica sexuálnych párty
Zdielať na
Life

Aké je pracovať uprostred orgií? Prezradila to stálica sexuálnych párty

Zdroj: Twistedpix

Odhalili sa jej najtemnejšie zákutia ľudskej duše.

Tridsaťročná žena z južného Walesu pracuje ako stálica sexpárty, čo by sme jej mohli závidieť. Ale nie je to tak, pretože jej práca často odhaľuje najtemnejšie a najzvrátenejšie zákutia ľudskej duše.

Žena s umeleckým menom Alice Bizarre sa o svoje nezvyčajné zážitky podelila s bulvárnym denníkom Daily Star. Sama sa sexparty a swinger akciách v zásade zúčastňuje len ako maskérka, vizážistka, ale samozrejme sa nemôže z nich úplne odtrhnúť a nedokáže byť uprostred orgií len outsider .

Jedným z jej najzvláštnejších zážitkov bolo, keď sa musela zúčastniť tichej párty. Tam účastníci nesmeli rozprávať, čím sa snažili vzrušenie ešte zvýšiť. Alice a zvyšok posádky spolu komunikovali len zvonením zvončekov a pípaním gumených sliepok pre psov, aby mohli normálne vykonávať svoje povinnosti.

Samozrejme, zažila aj oveľa drsnejšie zážitky, napríklad po zrušení koronavírusovej karantény zapadla na párty, kde minimálne 30 vyhladovaných, nahých ľudí bláznivo súložilo, nestarajúc sa o nikoho a nič.

Na menšom večierku dvojica zaradila do svojich sexuálnych hier jedlo (Angličania to nazývajú sploshing), no urobili chybu, že s množstvom jedla išli do kúpeľne. Tam upchali vaňu a vytopili celý byt.

Prihodilo sa aj, že Alice musela účastníkom namaľovať celé telo a keď bola hotová, páry sa na seba vrhli na dlhom, rozprestretom papierovom kotúči. Samozrejme, väčšine ľudí nešlo o lásku k množstvu farieb, ale o špinavú stránku veci, že mohli všetko ľubovoľne rozmazávať.

Súvisiace články