Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Dostala pokutu za vzbudenie verejného pohoršenia: Pozrite sa, čo mala oblečené
Zdielať na
Life

Dostala pokutu za vzbudenie verejného pohoršenia: Pozrite sa, čo mala oblečené

Zdroj: TikTok/kazzi112

Krátke roztrhané džínsy a top s rozhaleným, no uzavretým výstrihom: to mala na sebe mladá žena na rodinnej akcii vo Winnfielde v Louisiane, keď dostala pokutu za vzbudenie verejného pohoršenia.

Američanka Casey vyjadrila na TikToku svoje rozhorčenie, nad tým, že dostala pokutu za vzbudenie verejného pohoršenia svojím oblečením, píše Daily Star.

Casey tvrdí, že bola na rodinnej akcii neďaleko svojho domu, keď k nej podišli tri policajtky a podali pokutový lístok. Keď jej povedali, prečo ho dostala, neverila vlastným ušiam.

Casey hovorí, že na jednej strane bolo veľmi horúco a akcia bola v priateľskej rodinnej atmosfére a účastníkom sa rozdávali alkoholické nápoje zadarmo, a na druhej strane ju polícia mohla najprv požiadať, aby išla domov a niečo si prezliekla, ale oni sa rozhodli, že jej bez debaty udelia pokutu.

@kazzi112 MAKE IT MAKE SENSE #fuckem #indecentexposure #bs ♬ original sound - Casey

Keďže jej video má obrovskú sledovanosť na TikToku, miestna polícia reagovala na to, čo sa stalo, vo svojom príspevku na Facebooku. Píšu, že policajti išli k dievčaťu, pretože sa na ňu sťažovali viacerí účastníci akcie a pokuta bola uložená podľa miestnych platných zákonov.

Zákon zakazuje nosiť na verejnosti odev, ktorý úmyselne odhaľuje spodnú bielizeň nositeľa, pubické ochlpenie alebo akúkoľvek jeho časť, zadok alebo jeho časť, pohlavné orgány alebo akúkoľvek ich časť.

Polícia dodala, že aktuálne nemôže poskytnúť k prípadu viac podrobností, keďže je v štádiu vyšetrovania.

Súvisiace články