Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Očkovaní si môžu zadarmo vybrať dievča, s ktorým strávia pol hodinu
Zdielať na

Očkovaní si môžu zadarmo vybrať dievča, s ktorým strávia pol hodinu

Zdroj: thinkstockphotos

Na celom svete skúšajú zaujímavé nápady, ako prilákať, čo najviac ľudí k očkovaniu proti koronavírusu. Napríklad, v Austrálii sa spojili veľké koncerny, aby dali dokopy miliónovú výhru, ktorú vyhrala šťastná 28-ročná výherkyňa.

Očkovanie sa v Rakúsku spomalilo aj napriek tomu, že neočkovaní okrem iného nesmú chodiť do reštaurácií a na spoločenské podujatia. Preto sa viedenský verejný dom Funpalast rozhodol pomôcť štátu. Každý klient, ktorý sa zaočkuje, môže s dievčaťom stráviť 30 minút a môže si aj vybrať, s ktorou z nich ten čas zdarma strávi.

Manažér Funpalastu Peter Laskaris uviedol, že ich obrat sa od COVIDu znížil na polovicu. Videl aj štatistiky, ktoré ukazujú, že na dosiahnutie kolektívnej imunity musí byť zaočkovaných 70 až 75 percent populácie, no v súčasnosti je ich len 63 percent. Všimol si, že neočkovaní dospelí sú väčšinou muži, a tak mu napadlo, žeby ich táto špeciálna služba mohla do očkovania povzbudiť.

Ozvala sa aj jedna zo zamestnankýň, ktorá sa predstavila ako Mina a uviedla, že jej šéfovia prišli so skvelým nápadom. Služba je už teraz k dispozícii, potvrdil muž menom Gerhard.

Aj tak by som sa dal zaočkovať, ale keď už som mal túto možnosť, tak som ju využil, prezradil.