Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Zistili sme, čo považujú ženy na chlapoch za príťažlivé
Zdielať na
Life

Zistili sme, čo považujú ženy na chlapoch za príťažlivé

Zdroj: Pixabay

Vaša povaha, dobré spôsoby a zdravé sebavedomie zohrávajú pri príťažlivosti hlavnú úlohu, neuškodí však svoje šance u nežnejšieho pohlavia posilniť správnymi návykmi a dobrým šatníkom.

Ženy si vo všeobecnosti dávajú záležať na vlastnom výzore viac ako muži. Ich pozornému oku preto neujdú ani obhryzené nechty či neupravená línia vlasov na krku u druhých. Dnes sme pre vás v siedmych bodoch zhrnuli, ktoré detaily pánskeho štýlu považujú ženy za najviac atraktívne.

Keď sa muž o seba stará

Ženám imponuje, keď sa muž o seba viditeľne stará a je hrdý na svoj výzor. Či máte krátke alebo dlhé vlasy, bradu, fúzy, strnisko alebo ste nahladko oholený pre ženy nezohráva takú úlohu ako ich údržba. Zvyknite si venovať čas úprave tváre a vlasov, pravidelne navštevujte kaderníka či holiča a nechajte si od nich poradiť.

Brada na všetky strany, neuhladené fúzy, nezastrihnuté chĺpky v nose a strácajúca sa línia, kde končia vlasy a začínajú chlpy, odradia každú ženu. Pokiaľ to tú vašu neodradilo, tak vás musí skutočne milovať a to je len ďalší dôvod, prečo jej dopriať upraveného muža, nemyslíte?  

Aj tú najzamilovanejšiu odradia...

Neupravené nechty a popraskaná koža. A to ako na rukách tak i na nohách. Dnes už nie je ničím výnimočným, keď si aj my zájdeme na manikúru alebo pedikúru a necháme si poradiť, ako sa o pokožku rúk a nôh správne starať. O to viac s prichádzajúcim letom.

Dobrý vkus na topánky

Hneď po kontrole stavu vašej tváre a rúk sa ženy zamerajú na vaše topánky. Tento ženský sklon nie je žiadnym tajomstvom a premyslieť si dvakrát, či je vaša obuv vhodná na danú príležitosť by sme už nemali ani prízvukovať. Nemusíte vlastniť desiatky topánok, ale jedny tenisky a jedny slušné topánky vaše potreby nepokryjú.

Vyhrnuté rukávy

Keď už máte perfektne upravené ruky, pritiahnite na nich viac pozornosti a ukážte aj predlaktia. Ženy považujú mužské predlaktia za príťažlivé a vyhrnuté rukávy vzbudzujú dojem, že ste práve skončili nejakú manuálnu mužskú prácu – a to je pre ženy podvedome príťažlivejšie ešte viac. Muž s vyhrnutými rukávmi tiež pôsobí prístupnejším dojmom a je to skvelý trik ako prejsť z pracovného outfitu do ležérnejšej večernej pohody bez prezliekania sa.

Tričko s dlhými rukávmi a gombíkmi pri krku

Tričko s dlhým rukávom je nielen pohodlné pre jeho nositeľa ale tiež atraktívne pre jeho obdivovateľky. Budete v ňom vyzerať vyzretejší ako chlapec v tričku. Najuniverzálnejšie sú tričká základných farieb zo 100% prírodného materiálu.

Biele tričko a džínsy

Klasika, ktorá pristane každému a nezruinuje váš bankový účet. Venujte však pozornosť veľkosti trička, nemôže byť pritesné ani priveľké. Rukáv by mal akurát obopínať biceps – ďalšiu časť na vašom tele, ktorú ženy považujú za príťažlivú.

Odhalené členky

Odhalené členky sú v pánskej móde kontroverznou novinkou, u odvážnych však žnú len úspech. Je to ten správny balans medzi snažil som sa a nie priveľa. Ženy ocenia vašu odvahu a príťažlivá im príde aj odhalená pokožka. Nepomýľte si tento trend s nenosením ponožiek – trikom je zvoliť kratšie ponožky, prípadne zahnúť vrch džínsov alebo chino nohavíc.

Súvisiace články