Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najhoršie tajomstvo Oblasti 51 odhalené: Čakali sme 76 rokov
Zdielať na
Chill

Najhoršie tajomstvo Oblasti 51 odhalené: Čakali sme 76 rokov

Zdroj: Shutterstock

Je oveľa desivejšie, než sme si mysleli, a stavia veci do úplne nového svetla.

Oblasť 51 je už dlho jedným z najzáhadnejších miest na svete, pričom sa tvrdilo, že v tomto obrovskom zariadení havarovali mimozemské lode a boli tam vyšetrovaní mimozemskí väzni, samozrejme, všetko sú to len špekulácie, pretože neexistujú žiadne dôkazy, ktoré by ich potvrdzovali. Záhadné vojenské zariadenie v Nevade bolo v priebehu desaťročí predmetom mnohých teórií, z ktorých sa takmer všetky týkajú UFO.

V roku 1947 vraj neďaleko Roswellu havarovala mimozemská kozmická loď s niekoľkými malými mimozemšťanmi, ktorí skončili v Oblasti 51. Mali mať sivastú pokožku, obrovské oči a hlavy a na verejnosť sa dostali šokujúce zábery, ktoré mnohí považovali za podvrh - nuž, teraz investigatívna novinárka menom Annie Jacobsen tvrdí, že o nich zistila pravdu.

Tvrdí, že záhadný lietajúci objekt skutočne havaroval v Roswelli pred 76 rokmi a že na ňom boli zvláštne vyzerajúce, malé tvory. Na rozdiel od všeobecného presvedčenia však tvrdí, že to neboli mimozemšťania, ale sovietske geneticky modifikované deti, a samotné plavidlo vraj navrhli nacistickí vedci - v skutočnosti dve deti údajne haváriu prežili a skončili v kóme.

Údajné deti boli vzhľadovo totožné s vyššie opísanými, t. j. boli celkovo nezdravé, akoby existovali len preto, aby vykonávali určité letecké misie, kým môžu - pravdepodobne išlo o účastníkov tajného experimentu, a ak je to pravda, ide o skutočne neľudské zverstvo zo strany Sovietov.

Zatiaľ nie je známe, odkiaľ Annie Jacobsen získala svoje informácie, ale určite je zaujímavé, čo tvrdí, akokoľvek to znie všetko neuveriteľne. Samozrejme, opäť musíme poznamenať, že ide len o nepodloženú teóriu, keďže nebola dokázaná.

Súvisiace články