Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Pozostatky vesmírneho tvora na Zemi? Objav ohromil celý svet
Zdielať na
Video

Pozostatky vesmírneho tvora na Zemi? Objav ohromil celý svet

Zdroj: YouTube/Inverse (screenshot)

Pravda o záhadnej kostre konečne vyšla najavo.

Každý má svoj názor na to, či mimozemšťania existujú alebo nie. Niektorí veria, že sme vo vesmíre sami, ale mnohí si myslia, že to je ignorantský postoj, najmä v tieni mnohých pozorovaní UFO, ktoré priznal Pentagon. Je pravda, že tieto nevysvetliteľné javy sú veľmi zvláštne, ale nemusia nevyhnutne znamenať, že ide o mimozemšťanov - hoci niektoré teórie naznačujú, že mimozemšťania už na Zemi sú.

Čoraz viac ľudí verí, že mimozemšťania skutočne prišli na našu planétu. Veľmi záhadný nález z roku 2003 v púšti Atacama v Čile, o ktorom sa mnohí domnievajú, že ide o tento prípad, odhalil starú, veľmi zvláštnu kostru, dlhú asi 15 centimetrov, podobnú človeku, ale s dlhou, pretiahnutou lebkou, akoby nepochádzala zo Zeme - pravda však nakoniec vyšla najavo.

Odborníci skúmali pozostatky tvora, pomenovaného Ata podľa miesta nálezu, aby odpovedali na veľkú otázku: Je to naozaj mimozemšťan?

Testy odhalili, že napriek fyzickým abnormalitám nejde o mimozemšťana, ale o silne zmutovaného človeka, čo dokazujú aj testy DNA. Z pozostatkov človeka identifikovaného ako žena sa zistilo, že sa buď narodil mŕtvy, alebo zomrel krátko po narodení - pravdepodobne kvôli závažným, celkom unikátnym mutáciám, ktoré dodnes mätú odborníkov.

Určite to nie je výsledok, v ktorý dúfali tí, ktorí veria v mimozemšťanov, pretože telo Aty mohlo byť dôkazom ich prítomnosti na Zemi, ale v skutočnosti ide o zmutovaného človeka - video si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články