Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ukrýva sa v hĺbkach Tichého oceánu mimozemská sonda?
Zdielať na
Chill

Ukrýva sa v hĺbkach Tichého oceánu mimozemská sonda?

Zdroj: Pixabay

Harvardský profesor sa vydáva na prekvapivú misiu. Na Zemi pristál meteorit, ktorý pochádza spoza našej Slnečnej sústavy a mohol by skrývať úžasné tajomstvá.

Mnohí ľudia veria v existenciu mimozemšťanov, najmä v súčasnosti, keď takmer každý týždeň počúvame o desivých pozorovaniach UFO, ktoré možno nesúvisia s mimozemšťanmi, ale určite sú to javy, ktoré vedú k zamysleniu. Je tiež dosť znepokojujúce, že aj oficiálne orgány sa v súčasnosti zaoberajú týmito záhadnými prípadmi, z ktorých väčšina stále nemá vysvetlenie.

Profesor Harvardskej univerzity Avi Loeb teraz prišiel s teóriou, ktorá je viac ako šokujúca a pochopiteľne vzbudila veľkú pozornosť nielen vedeckej komunity, ale aj civilného obyvateľstva.

Známy a uznávaný fyzik je presvedčený, že asteroid CNEOS-2014-01-08, ktorý 8. januára 2014 dopadol do Tichého oceánu rýchlosťou 45 kilometrov za sekundu spoza našej Slnečnej sústavy, je v skutočnosti mimozemská sonda - a že je na stope niečomu veľkému.

Avi Loeb spúšťa misiu Galileo za 1,5 milióna dolárov, ktorej cieľom je nájsť aspoň malý kúsok tohto záhadného meteoritu v hĺbkach Tichého oceánu, pretože údajná mimozemská sonda by mohla skrývať úžasné tajomstvá a stojí za to ju analyzovať, aby sa zistilo, či môže ľudstvu pomôcť pri nových dôležitých objavoch.

Misia je v súčasnosti v štádiu plánovania a v nasledujúcich rokoch by mohla viesť k skutočne veľkému objavu. Keďže sa meteorit rozpadol na malé kúsky, bude to pre odborníkov náročná práca, ale Avi Loeb je presvedčený, že bude úspešná, pretože na získanie odpovedí stačí len malý kúsok - a keďže je objekt tvrdší ako 99,7 percenta materiálu, ktorý poznáme, pravdepodobne prežil v oceáne.

Súvisiace články