Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Existuje vôbec slnko? Zrodila sa zarážajúca teória
Zdielať na
Chill

Existuje vôbec slnko? Zrodila sa zarážajúca teória

Zdroj: Pixabay

Ďalší dôkaz o existencii mimozemšťanov?

Odkedy človek žije na Zemi, túži odhaliť tajomstvo a účel svojej existencie. Väčšina z nás si nevie predstaviť, že sme len obyčajné prírodné bytosti, ale veria, že nad nami je nejaká vyššia, ovládajúca sila, ktorá nás vymyslela a ovplyvňuje vývoj našej civilizácie.

V podstate toto tvrdí aj Lana Corrine Cantrell, ktorá dlho študovala sanskrt, indické, egyptské, babylonské a iné staroveké dokumenty a vo svojej knihe napísanej v roku 1988 dospela k úžasným záverom.

Napríklad, že Slnko, ktoré poskytuje život našej planéte, v skutočnosti nie je obyčajná hviezda, ale pred ním je Kruh života, typ vesmírnej lode, ktorá má technologickú schopnosť kontrolovať svetelné žiarenie a tým formovať klímu na Zemi.

Cantrell zároveň pokračovala v myšlienke, že medzičasom nastala v prevádzke tohto zariadenia akási zmena, pretože sa zmenilo zo zdroja života na zdroj smrti. Môže aj za súčasné otepľovanie a globálne klimatické zmeny.

Vo svetle tohto sa musíme na mimozemšťanov začať pozerať inak. Pravdepodobne nepochádzajú zo vzdialených galaxií, ale - pre nás stále nepochopiteľným spôsobom - z iných dimenzií a v prvom rade prichádzajú kontrolovať fungovanie Zeme.

Pokiaľ ľudia nad sebou vidia Kruh života, cítia sa bezpečne, čiže je táto „slepota“ dobrá aj pre nich. Na druhej strane je znepokojujúce, že na základe vyššie uvedeného nemáme so Zemou veľa spoločného, ​​urobili ju obývateľnou iní, kolonizovali ju mimozemšťania a otázka znie, aké sú ich ďalšie plány s ľudstvom.

Súvisiace články