Jasno
21°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Všetko je inak: Fantastický nález pod egyptskými pyramídami
Zdielať na

Všetko je inak: Fantastický nález pod egyptskými pyramídami

Pozrite si tiež archívne video o prevoze múmií faraónov.

Neuveriteľný objav o egyptských pyramídach, ktorý nikto nečakal.

Egyptské pyramídy patria k najznámejším stavbám na svete a v posledných desaťročiach sa podarilo odhaliť pravdu o stavbe týchto monumentov. V posledných desaťročiach sa objavilo množstvo dôkazov o tom, kto a ako tieto monumentálne stavby postavil.

Objavili sa písomné záznamy, dôkazy o cestách uprostred púšte a vizuálne zobrazenia ich výstavby, ale mnohí ľudia to odmietajú, keď tvrdia, že to bola pravdepodobne vyspelejšia civilizácia alebo dokonca mimozemská civilizácia, ktorá pomohla starým Egypťanom postaviť takéto gigantické monštrá tak precízne pred tisíckami rokov.

Teraz však existujú dôkazy, ktoré naznačujú, že Egypťania predsa len neboli takí precízni.

DÔKAZ SA NAŠIEL NA DNE PYRAMÍDY.

Veľkú pyramídu v Gíze kedysi naklonila stavebná chyba. Jej základňa bola kedysi postavená pod uhlom, takže jej chýba božská dokonalosť, ktorou ju mnohí chvália a ktorej dokonalosťou a presnosťou často argumentujú tí, ktorí tvrdia, že ľudia s vtedajšími znalosťami nemohli tento monument postaviť s takou geometrickou presnosťou.

Západná strana pyramídy je dlhšia ako východná. Chyba v stavbe je starobylá a bádatelia na ňu poukázali, takže stavitelia urobili chybu pred tisíckami rokov, proporcie nie sú dokonalé.

Takto pyramídy pôvodne vyzerali v staroveku, povrch bol neskôr odstránený:

Súvisiace články