Jasno
21°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Nikola Tesla možno odhalil tajomstvo pyramíd a ich záhad
Zdielať na

Nikola Tesla možno odhalil tajomstvo pyramíd a ich záhad

Pozrite si tiež archívne video o objavení vzácnych hrobiek v Egypte.

Legendárny génius si vzal do hrobu mnoho tajomstiev, rovnako veľa ako stavitelia pyramíd.

Práca Nikolu Teslu dodnes vyvoláva medzi vedcami rozruch. Niektorí ho považujú za skutočného proroka, iní spochybňujú vedecký význam jeho práce a mnohí si pamätajú jeho súboj s Edisonom - z ktorého, ako vieme, Tesla nebol ten lepší.

Nech sa stalo čokoľvek, Teslov život sa skončil smutne, zomrel chudobný a zabudnutý, nehodný svojho génia. Mohlo to však byť inak, pretože mohol nájsť odpovede na večné otázky, ktoré sme dodnes nezistili.

Napríklad na stavbu pyramíd, ktorá samotného Teslu celkom fascinovala. Veľmi ho zaujímala aj otázka, kto mohol tieto obrovské stavby navrhnúť a aký bol ich účel. Fyzik nakoniec dospel k záveru, že hrobky faraónov mohli slúžiť aj ako obrovské bezdrôtové vysielače energie.

TESLA SA SVOJIMI ÚVAHAMI O PYRAMÍDACH INŠPIROVAL AJ PRI TVORBE SVOJICH PATENTOV A DLHO SKÚMAL, AKO BY SA DAL PRENOS ENERGIE ČO NAJEFEKTÍVNEJŠIE ZABEZPEČIŤ BEZ POUŽITIA KÁBLOV.

UMIESTNENIE SLÁVNYCH TESLOVÝCH VEŽÍ ZALOŽIL NA POLOHE PYRAMÍD A VERIL, ŽE ZEMSKÁ DRÁHA A ROVNÍK MAJÚ NIEČO SPOLOČNÉ S TÝM, PREČO BOLI PYRAMÍDY POSTAVENÉ TAM, KDE STOJA AJ PO TISÍCOCH ROKOV.

Teslov sen o sprístupnení nekonečnej energie pre všetkých a oslobodení ľudstva od tejto teraz čoraz viac utláčajúcej "závislosti" sa nesplnil. Vynálezy a vývoj však možno jedného dňa povedú späť na cestu, ktorou sa fyzik vydal, ale po ktorej nikdy nešiel, a kto vie, možno dokonca odhalia večné tajomstvo pyramíd.

;

Súvisiace články