Skoro jasno
20°
Bratislava
Cyril, Metod
5.7.2024
Plán vesmírnej lode v mayskej pyramíde? Názory vedcov sa rôznia
Zdielať na

Plán vesmírnej lode v mayskej pyramíde? Názory vedcov sa rôznia

Pozrite si tiež archívne video o konci sveta, ktorý predpovedali Mayovia.

Obraz, ktorý už desaťročia rozdeľuje vedcov a odborníkov.

Pyramídy sa stavali po celom svete, ale väčšina ľudí pozná len monumentálne stavby v Egypte a ich náprotivky v Strednej a Južnej Amerike, hoci vedci v priebehu storočí našli mnoho podobných stavieb sj v Číne.

V Mexiku sa jedna z najznámejších pyramíd nachádza v Palenque. Mesto bolo po úžasných nálezoch, ktoré sa tu našli, nazvané "mestom mimozemšťanov". Miesto plné úžasných artefaktov bolo objavené v začiatkoch archeológie v polovici 19. storočia. Pri potulkách džungľou ho našli Brit a Američan. John Stephens a Frederick Chatherwood v hustej vegetácii zahliadli úžasné štruktúry.

Neskôr mexický archeológ Alberto Ruz Lhuillier urobil začiatkom 20. storočia obrovský objav, keď siahol pod kamennú dosku a našiel v pyramíde záhadné chodby, ktoré viedli do ďalších miestností, až našiel hrobku slávneho mayského vládcu kráľa Pakala, ktorej veko odhalilo niečo, čo odvtedy vyvoláva veľké rozpory a existuje mnoho teórií o obraze na veku. Mnohí sa domnievajú, že je to dôkaz, že Mayovia boli v kontakte s mimozemšťanmi a ich technológiou,

KEĎŽE MNOHÍ VERIA, ŽE HROBKA KRÁĽA PAKALA ZOBRAZUJE ŠTARTUJÚCU VESMÍRNU LOĎ.

Zničené mesto Palenque sa v 7. storočí stalo mayským náboženským centrom vďaka mayskému kráľovi Pakalovi, ktorý vládol v tom istom storočí a za ktorého vlády mesto prekvitalo. Dnes je možné navštíviť toto miesto v Mexiku, ale kedysi obrovské mesto je natoľko zarastené džungľou, že ešte nebolo preskúmané.

Neskôr vznikli ďalšie makety, ako by mohla vyzerať vesmírna loď podľa kresby v skutočnosti. Samozrejme, veda tieto domnienky vyvrátila a tvrdí, že ikonické vyobrazenie kráľa Pakala je v skutočnosti len výstup na oblohu s pomerne komplikovanými motívmi,

odletom do nesmrteľnosti.

Súvisiace články