Jasno
21°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Polícia natočila UFO: Potom sa udialo niečo nevysvetliteľné
Zdielať na
Video

Polícia natočila UFO: Potom sa udialo niečo nevysvetliteľné

Zdroj: Pixabay

Videli nielen UFO, ale údajne aj mimozemšťanov.

O tom, či mimozemšťania existujú, sa vždy vedú obrovské diskusie, pričom niektorí ľudia v nich veria a iní nie. Nech je pravda akákoľvek, v poslednom čase sa vyskytlo veľa prípadov pozorovania UFO, pre ktoré ani Pentagon a NASA zatiaľ nenašli upokojujúce vysvetlenie, čo je dosť na zamyslenie - najmä po tom, čo povedal jeden americký agent:

Väčšina videozáznamov o pozorovaní UFO sa považuje za podvrhy alebo podvody, ale teraz vyvoláva rozruch záznam z policajnej kamery, na ktorom je na oblohe zvláštne zelenkavé svetlo. Niekoľko ľudí nahlásilo úradom strašidelný úkaz, ktorý spozorovali ľudia v Las Vegas - niektorí ľudia však mali v ten deň oveľa viac ako len podozrenie na mimozemšťanov.

​KRÁTKO PO HROMADNOM POZOROVANÍ UFO PRIJALO CENTRUM DESIVÝ TELEFONÁT Z BLÍZKOSTI OBLASTI 51. ISTÝ MUŽ TVRDIL, ŽE V JEHO ZÁHRADE PRISTÁLA VESMÍRNA LOĎ A VIDÍ OBROVSKÝCH MIMOZEMŠŤANOV.

Boli vraj asi 2,5 metra vysokí, mali veľké oči a ústa a muž povedal, že to určite neboli ľudia. Do telefónu prisahal, že to, čo hovorí, je pravda a že je vydesený z toho, čo vidí. Jednotky sa k nemu vybrali, ale nič nenašli a niekoľko dní potom tam stáli pre prípad, že by sa opäť niečo čudné stalo.

Samozrejme, pozorovanie UFO nie je to isté ako pozorovanie mimozemšťanov, pretože "UFO" sa vzťahuje len na lietajúce objekty neznámeho pôvodu, ale muž, ktorý volal, povedal, že by mohlo ísť o mimozemšťanov. Je to len dohad, ako zvyčajne sa nenašli žiadne nevyvrátiteľné dôkazy o mimozemšťanoch - ale na vzrušení pridáva aj to, že ide o Oblasť 51, keďže sa povráva, že je to miesto, kde vláda USA skladuje veci súvisiace s mimozemšťanmi.

Reportáž o incidente si môžete pozrieť tu, vrátane niektorých záberov z osobných kamier a svedkov:

Súvisiace články