Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pentagon prezradil o UFO znepokojivú vec, ktorá všetko mení
Zdielať na
Chill

Pentagon prezradil o UFO znepokojivú vec, ktorá všetko mení

Zdroj: Wikimedia

Pentagon prišiel s teóriou o mimozemšťanoch, ktorá vôbec nie je upokojujúca.

Veľa ľudí verí v existenciu mimozemšťanov, najmä odkedy Pentagon a rôzne úrady otvorene hovoria o UFO. Tieto dve veci však nemusia byť nevyhnutne totožné, pretože neidentifikované lietajúce objekty môžu pochádzať zo Zeme, nielen z vesmíru. Napriek tomu sa v poslednom čase čoraz častejšie hovorí o mimozemšťanoch, ktorí sa podľa niektorých bláznivo znejúcich teórií už nachádzajú na našej planéte a kontaktovali vládu USA.

Riaditeľ Úradu Pentagonu pre anomálie (AARO) Sean Kirkpatrick a spolupracovník Harvardovej univerzity Abraham Loeb nedávno zverejnili dokument, ktorý mnohí považujú za veľmi znepokojujúci a v ktorom sa podelili o niekoľko dosť desivých teórií o UFO a mimozemšťanoch – a ak sú pravdivé, život na Zemi by sa mohol úplne zmeniť.

Podľa zdieľaného dokumentu sa Pentagon domnieva, že mimozemšťania už môžu byť v Slnečnej sústave v obrovskej vesmírnej lodi a ich ďalším krokom môže byť vyslanie malých prieskumných jednotiek na Zem, aby preskúmali terén a ľudstvo – tieto objekty by údajne mohli byť riadené na diaľku.

Samozrejme, zdôrazňuje sa, že ide len o teóriu a že zatiaľ neexistuje absolútne žiadny nevyvrátiteľný dôkaz o existencii mimozemšťanov. Je to zaujímavá zmena v komunikácii, ale je možné, že Pentagon sa snaží pripraviť na najhoršie a zároveň dúfa v najlepšie. Veríme, že pravda čoskoro vyjde najavo.

Súvisiace články